【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十四)】

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
戴妃係貴族出身啊
好明顯今晚係監製唔記得轉 channel
I'm not racist. I hate everyone equally
佢都幾型,走人加劈炮
今集正
好賤
仲有一個GIF

有一兩個左膠俾激嬲

有個留言,我睇極都唔明

我話種族主義係某啲人的避難所同武器
佢回:
dude...your first name is XXXX and your last name is XXXX.
Surely at some point in your life, you should have experienced racism to know its not a refuge or a weapon.

我話你笑9我我個亞洲名,你種族歧視我
佢又回
you are entitled to your opinion. But when someone makes a claim of racism...before you make a comment...always remember your first name is XXXX and your last name is XXXX!

XXXX係我個廣東話音譯名

有冇人明佢講乜?
傻仔 Harry
meghan都讀過天王嫂訓練班
The Crown 雖然唔係100%史實,不過真係好好睇
捉蟲入屋
智將:嫁去皇室,反皇室
佢婚後生活所面對,離婚之後生活如何對抗狗仔隊。最重要對慈善公益事務同英國皇室形象供獻,點比
真係奇
唔撚柒聽商台新聞時間

行開一陣先
莫名其妙

佢係咪覺得我係亞洲人,應該都要反對種族主義?
即係用『中國人』囉
加州
咪放垃場link
又有7個送院
19 次前先講
加洲係最CHEAP
比華利山 多乞兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞