【連登 商業電台 光明頂 討論區(三十四)】

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
多謝你,我都估係咁

我真係好難明
隻左膠偏偏自己都racist緊
我屌racist,笑我個名

佢就嬲
自己話人得,人地話佢就唔得
https://youtu.be/Ev373c7wSRg
racist 同woke其實係兄弟黎
人血鬼五毛
其實梅根自殺唔出奇,認真,美國演藝界成日都有人吸毒吸死既
死快啲添啦呢挺人
BTW 一個成日一哭二鬧三上吊既人,佢會自殺咩?
同成日話辭職唔做嘅人一樣,日日同你講做得點唔開心,公司點差一樣,最後可能到退休先走到。
佢最想全世界人揾錢掟Q死佢⋯⋯

現實係真係有自毀傾向嘅人,永遠都唔會俾你知。生命承可貴,唔好自殺!
啲人咁Passive aggressive,最好當佢透明
陶傑
2 小時 ·
美國拜登白宮發言人讃揚梅根訴說她的痛苦,「很有勇氣」。

但正如英國專欄名家兼電視名嘴畢埃斯摩根一語踢爆:「這倆口為他們的皇室名銜帶來的痛苦發出呻吟,又為其兒子無法成為王子而感到氣憤」(They moaned about the terrible pain of their royal titles but were also outraged their son Archie wasn't allowed to be a Prince.)。梅根向全世界暴露此等又食又拎又要搶佔左膠道德高地、受到皇室內部阻撓在未能完全如願時又想到自殺之超厚面皮和超薄玻璃心,確實有巨大勇氣。

若這種與大媽歐洲 Shopping 兼 Check in 五星酒店喧嘩打尖遭到勸阻又即隨地打滾、高叫「你們種族歧視」同類的行為,講出來叫做有勇氣,那麼中國當年的秋瑾赴死、江青在法庭義正詞嚴的捍衛毛主席,人家又需要幾多勇氣?

她喜歡宣揚仇恨皇室的馬列主義意識形態,在言論自由的社會,沒有問題,但同時伸手取皇室的好處、兒子得不到王子稱號而撒野,就是人格問題。

因階級身份有別,英女皇長期展示高貴而不屑回應的沉默,她卻不斷如楊志賣刀的牛二企圖激發罵戰,梅根聲稱「不想重蹈戴安娜王妃的覆轍」,向支持她的智商低端人口暗示:她這一生如有任何車禍,即是皇室下令謀殺,這等 Attention-seeker,不止 Cheap,而且陰毒。

而欣賞這張名店掃貨滿載而歸的勝利圖:除了坐姿總算並無义開雙腿之遠東農民基因風格、衣服懂得着最簡單的黑色、小腿線條較佳值得加分,唯腳趾之參差長度,在視覺上略令人遺憾,不宜着露趾涼鞋,全球婦女當引以為戒。
腳膠
陶生暴露了

https://youtu.be/SU7t7tGBVmw

估唔到馮同學都啱JOJO

BTW
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞