[sheshe]鍾意咗自己女上司

191 回覆
25 Like 99 Dislike
我知離題 但想問吓
我一直都係同男仔一齊,
但中學時期有鍾意過一個女仔
自此好疑惑自己取向,有無啲咩途徑可以確認吓
同你情況一樣
最大唔同係上司40歲但未結婚 不過性格好好
由interview個陣我對佢印象深刻有啲feel
點知真係有offer請左
我重入埋去做
就係因為咁開始搞唔清自己係中意男定女...
生活係井底?
直頭係入嚟搞事啦
咁又係
都可以係雙
你啱
要講多啲先知喎
我同你相反, 我覺得個女上司鐘意我
1. 我地部門有唔同unit 分佈係唔同層樓, 當我地係同一個unit 出現時會明顯咁感受到佢ge視線, 不停咁望我
2. 當我同其他同事傾計, 佢會表現到好想加入
3. 當我地係同一個unit時, 佢會時不時係我身邊行過
但我聽講佢有男朋友, 係唔係一切都係我諗多左
遠離直女是常識吧仲要已婚
其實樓主應該好後生,咁既然有青春,追吓又有咩怕。真係定唔順咪轉工囉。追到攰就自然會放低啦。

掉返轉頭,你呀姐三十幾,事業有小成,有家庭。中途轉基,唔要老公,唔理同事點諗,唔怕冇咗份工 or 冇得升,而去鐘意你同你一齊。well, 中3T 應該易啲。

點都好,想去馬咪去囉,輸得起就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞