[sheshe]鍾意咗自己女上司

191 回覆
25 Like 99 Dislike
假鳩都可以攻守互換
我老母應該唔係les
呢啲人真係難分真與假
一係嗰腦有問題,一係就假膠
利申:男,見到啲戇鳩回應就躁
施主回頭是岸
鍾意上已婚直女係dead end
希望樓主你可以早日放低佢喇
有無試過用dating apps? 轉移下自己注意力都好呀
想睇妳地kiss
2受必有一攻
2攻必有一受
角色可互換
唔好用異性戀既角度去理解同性戀
如果硬係要一個做所謂既"女" 一個做所謂既"男"
咁仲叫咩同性戀

同性戀就係喜歡同性喜歡同性既特質
如果唔係點解剛陽d既仔點解會係gay界咁受歡迎

至於les.. 唔係好認識 但相信都係差不多
但一般好似無咁外貌協會
你上司 女神?
冇興趣了解咁你又咁多嗲係度問?
on9
剛陽d既仔點解會係gay界咁受歡迎

咪就係因為 另一方係陰柔啲嘅gay男
即係零仔
咪同你講嘅嘢有矛盾?

除非兩個都係 剛陽基 or 兩個都係 陰柔基
因為男人係社會眼中就係應該要剛陽
咁同性戀都係呢個社會下成長 覺得男人要剛陽係好正常

咁佢又鐘意同性,所以喜歡一個剛陽啲嘅係好正常。 但好多時嗰啲都係會係Fuck Boy ,因為知自己受歡迎。

有啲人會特登扮好剛陽,但耐左始終呃唔到人。
女match女咁多tb都好正常

不過搵過個一定易啲令自己放落依家嗰個
樓上係咪唔知咩係pure
師兄你真係唔知架喎, 男人同男人唔一定係一個1 一個0 架(我有朋友係HEHE), 佢地可以互換架, 邊有分得咁清
女仔係TB 都會長頭髮, 你可唔可以唔好剩係睇人地外表就以為一定係直女/ TB / TBG? (我亦有一大炸SHESHE FRIEND)
認同
你唔認識就唔好咁多嘢講啦, 又話唔知但又不斷衝出黎九UP 啲你所謂見到既嘢.
睇少啲八卦雜誌去形容啲咩GAY 界受歡迎既人, 識返一兩個HEHE / SHESHE FRIEND (如果你真係想知而唔係剩係不斷用你自己嗰套去CHALLENGE 人既觀點既話) 你咪知原來以前唔知邊度八返黎啲料有幾ON 9.
唔好意思
基界受歡迎句嘢唔係我講
我亦冇興趣去識基佬
你冇興趣了解同性戀咁你入黎做乜鳩呀?阻住人地正常討論,冇人想知你有冇興趣呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞