有無人知UA係咪會執笠

788 回覆
543 Like 8 Dislike
好人好姐點解會睇熱狗時報
megabox IMAX本身係亞洲少數菲林IMAX嚟
之後UA呢間柒頭走去掉咗部菲林機改咗做假imax
不過佢尾3排嗰碌柱真係
有冇員工入黎講下
ua好多柒嘢 比百記偷雞攞到一間imax版權又係搞笑
同埋用假imax做獨市賣貴飛咗好多年
大西北撚去圓方搭巴士去都算方便
同去旺角時間差唔多
原來元朗百記IMAX 係偷雞得番黎?
諗諗吓都冇睇UA好耐
因為佢真係貴過其他
唔是員工
我都係咁諗 明明今日得閑 自己嚮度拖 家下唔使拖啦
UA 院線於 2007 年在 UA Megabox 引進全港首個 IMAX 戲院,其後分別在 UA iSQUARE、UA Airport、UA Cine Moko 建 IMAX 影院,招積十年,終於今年失去專營權,被百老匯分了一杯羹在元朗百老匯 My Cinema Yoho Mall 開設 IMAX 影院。

內幕係傳Ua睇留眼無續到專營
百記即刻偷雞成功 到ua發現再續都太遲
話咁都解釋咗百記剩係得元朗一間做imax
想問下 "大把戲" 果個 Albert 以前(定而家都係?) 係咪做UA ???
似係art house staff 本身28/2最後一日
但突然武肺爆 k11 27/2閉館 提早收檔
當時已經好奇怪
正路百記要進軍IMAX 都無理由淨揀元朗
而家咁講就通晒
星影匯係我Top 1
百幾蚊有個便當 仲可以豪華位咁坐
勁正
UA呢幾年除左imax都好頹下,好多地方都唔做比其他院線頂租
前幾年比百記偷雞搶到imax更加係笑話
今年加埋武肺執笠意料中事
好多戲院係裝修配套上都爬過哂佢頭
唉仲未用哂啲會員分 不過今日仲喺UA睇到戲,又用到個App

不過UA確實係做得頹 咁都可以俾MCL變龍頭 明明UA啲爆谷好食咁多
個場大細唔係硬件唔通軟件呀?
就前日星期6

平時去開metroplex 1院
Art house 好有心機
但新制趕舊客

英皇直頭睇準佢地個垃圾會員制度嚟打
搶咗幾多半價member 仲要上網買飛免手續費
HOLLYWEED都叫晒救命
我覺得疫苗唔公開係有商業價值
但係全世界都係等緊佢地疫苗
咁樣先可以打開市場
佢母公司立基集團個網都維修中,但立基有好多業務㗎喎,City link,十字牌牛奶等等
你睇下隻熱狗
熱血時報
四隻字都唔敢講
十足十啲狗
淨係敢報自己係紀律部隊
又一個香港老招牌玩完!可惜!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞