有無人知UA係咪會執笠

788 回覆
543 Like 8 Dislike
有邊幾套?
Pk仲有三張飛未用本身想六號用不過唔得閒
唔鍾意咪自己落街買囉
你估全世界都唔肯俾佢仲會加你價?
外國上網訂 仲平過 walk in
人哋講緊瑩幕音響設備你就走去講個場大唔大
我唔清楚

我朋友起UA番part time
早幾日公司已經賠錢比佢走
佢走嗰日先知UA原本有幾套大片播映權,但起一日內全部放晒
好多戲得電影中心有得睇 你有得揀咩
你朋友算行運 有得賠錢走
聽日果班員工

MCL食唔食得晒啊?
前年請friend去睇小丑 排咗兩三個字先埋到counter 點知無得用張免費飛 死死氣要俾錢
UA都算時代既眼淚 睇住佢地越黎越差
好多冷門電影得百記先有
好似勗近 重映 old boy, ghost shell
得佢地獨家喎,仲要4K remaster 版...咁都垃圾?
mcl玩起埋movie town宜加越做越有
想當年都做過星級會員
後來愈做愈差,分愈來愈難儲
就乾脆唔續
好識做生意,冷門電影做獨市
你入咗broadway會就未必會去UA或MCL
咁你係講緊戲有獨家
佢講緊硬件垃圾
兩樣都可以並存嘅
係 仲有超超超冷門果D電影真係得佢地買黎播
九龍灣冇可能有3間MCL
其一儲分scheme轉閪玩法,其二朗豪坊轉左藍百鳴之後都無咩機會睇ua
某D 百記場係垃圾我認同,例如天水圍 葵芳
但係 The one, IFC , apm 果D 好靚仔喎
係就勁
Part-time 都有得賠錢走咁佛心嘅
所以百記真係算係咁喇
如果咁都有得屌,全港所有戲院都可以執柒
抵撚死啦,想佢執好撚耐,枉我當年花咗五年時間儲個金會員返嚟,一拎到無幾耐就轉制,用分換又越嚟越貴,啲分又唔可以永久keep,折扣又唔係多,仲要乜嘢大事大節勁多日子都換唔到飛,出張東亞優惠都差唔多,之後嬲嬲地一次都冇再去UA 睇過戲,見到佢越做越唔掂真係心都涼曬!

P.S 最失望係當年換走咗部菲林IMAX變咗做LieMax
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞