有冇人比錢跟某d youtuber學投資

181 回覆
5 Like 96 Dislike
聽距講大市環境 慳返好多時間
Coco 哥
講真,大陸啲海龜有料過香港人
跟咗佢上堂 即刻識咗勁多嘢
人生第一次比皮幾野覺得好抵
利申:真係有買堂上
呢個真係好勁
就咁打美投君就有 搵到大陸人係啱?
一睇到笑撚死 竟然貼模擬倉
點都好過外匯仔條垃圾啦
聽下KC博士/文錦蛇分析下市場走勢好過啦,睇住大市行唔好玩妖股,要買就做好功課去選股,買之前諗好係長HOLD幾年定係短期day trade,做槓桿之前計好數自己可以輸幾多去set好止蝕。個人情願悶悶地嬴, 都唔想刺激咁輸到喊。

日日見D少年股神牛市賺幾多幾多,一熊市就個個喊唒口咁叫媽媽,仲有一堆叫人SH妖股,大市波動大左就止蝕D優質股,不如學下點調整好個人心理好過,好多時都係自己嚇自己同睇到D信息又驚一驚咁衝動做決定。

買得落去既股,自己應該係有信心先買,而唔係大市震一震就驚左放唒,賣得即係代表你唔了解間公司同對間公司無信心,咁一開始就唔應該買
係100萬個都冇一個做到
真,聽幾個分析大市都準到爆
美投君深入淺出分析大市,早係上年12月就叫人買週期性股同埋傳統經濟
Victor美股投資頻道用技術分析大市走勢,一個月前就講科技版塊會調整,大市依然向好(S&P同DOW都係好好既證明)
阿明說美股用新聞同技術分析大市走勢,再選好幾隻個股講下走勢
LEI & LoneCapital每個星期必聽,雖然個幾鐘好長,但深入分析市場走勢,有唒成個金融市場既資金走勢,同埋教人管理個人情緒多過教你買股

香港就只係聽KC博士同埋文錦蛇兩個分析大市走勢,個人認為係香港分析得最好個兩個,KC就環球大市好準確,文錦蛇就期貨好準確
死財演,點你買USO strong hold wor😂
你有冇跟買USO先?
跟J law不如去twitter跟MM 😂 但佢地既方法,入市差少少都做唔到佢個performance
緊有料,叫你買USO , 最後油價變負數
Brian
識到啲咩
大陸出到張磊,李錄
香港?一個勁既都無
呢條友又咩事?
我FRD有推過俾我
一杯飲尿的價錢
條友開住6倍槓桿炒

不會佢都堅係勁
美股小超超,全中國最懂Tesla 的男人
「Hello 大家好 tony sir呀 」
成撚日都睇到呢個廣告
張磊真係好勁,回望番香港金融市場最高風既時期,都無一間公司既戰績係可以同高領資本持平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞