有冇人比錢跟某d youtuber學投資

181 回覆
5 Like 96 Dislike
加拿大人好似係
模擬倉笑死
痴鳩線 條片呢堆廢話根本可以3分鐘講完 佢竟然可以拖到3個字

教人揀股day trade以為有咩秘技 原來成條片就係講volume高就得 戇鳩程度真係令人大開眼界

咁撚樣都有幾萬sub 啲觀眾有幾弱智
有料嘅自己埋頭苦幹研究緊個市
仲得閒教人咩
有冇邊啲會推啲非主流嘅諗法?

前排啲Youtuber好似個個都追住ARK啲持倉做分析,少少牛市股神嘅感覺

依家睇緊
美投-大市分析幾好,捉到要買廢老股嘅trend,同埋好似之前做大行,應該熟熟地大戶諗法
Popular Investor-推唔少低估值冷門股,eg年頭推石油,二三月etoro真倉仲升緊
過曬20層竟然都冇人提沈大師
免費之外仲準過人
大師同船錢如噴泉
30上600萬都垃圾
咁你咪仲勁?
微盟呀

個個post都見你個5毛講肅山
join左收費佢係咪會show record點樣30變600
睇左2頁講親邊個都負皮
果然憎人富貴厭人窮 連登仔牛市股神最強
master shum
咪係
入黎想睇下認真分析
點知個個都比人負評
我唔準你咁講沈大師
跟佢買對家,養活我全家
近排有睇緊呢條Channel,好似幾新,不過主要講港股

https://youtu.be/xN3jkQh8jug
雷公YTD得8%
識睇一定睇J Law
係連登仔眼中 個個都係垃圾haha
技術分析同基礎分析
起碼而家識畫少少阻力位同支持位
識選股 識乜時候入市
再利申:真心非打手
https://youtube.com/c/%E5%BB%A2%E9%9D%92%E6%97%A5%E8%B3%BA3000
呢個 channel 啲片睇完好似聽左堆冇內容既廢話咁
貼賺唔貼蝕
我都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞