女朋友突然唔用表情符號代表啲咩

192 回覆
161 Like 16 Dislike
關於感情問題我一律建議結婚
朋友你條女冇左
可能佢早排對另外一條仔有feel
1516緊
見fail左咪對你熱情返
好快同你講淡左 分手
搵到新男朋友對新果個用
因為佢sp無呢個習慣
咪就係, ching你唔撚係信啊嘛
今晚餐飯都係正常到乜事都無咁女人真係好難睇得透
我緊係唔信但除左扮無野仲可以點唯有呢排留意佢多啲
展示多啲自己有魅力既一面, 或者花心思氹下佢開心,等佢知自己條仔其實有吸引力,無形中打低追緊佢果條仔

有我地同你分析住,無事既
話無嘢=有嘢
話有嘢=真係有嘢
畀藉口=執生啦
或者根本由頭到尾就無第二個人追佢不過點都好啦今次都係一個警號提醒我要關心佢多啲
應該諗緊點同你講分手
係你既就係你既,關心之餘又唔好埋沒自己,做到自己隻狗咁條女更加快厭
認真, 睇一個人send msg就知道佢對你點
仲要以前好多sticker emoji變到而加唔用
你都大概估到佢對你嘅感覺係點架啦
連ig story都有, 偏偏對住你就冇
如果你真係成熟, 識諗嘅話
你應該要主動提出分手
第1, 你至少唔會令大家感情磨滅到負分嘅地步
第2, 可以俾對方冷靜吓, 諗清楚自己想點/仲想唔想一齊
第3, 呢啲叫反客為主, 如果佢提先, 你就機會好微
過來人身份, 有時適當咁用呢啲招數
其實會令雙方都有好多反思同感情更鞏固
如果佢真係愛你, 佢一定會想盡辦法同你復合
佢愈想留住你, 你就愈要決絕啲, 增加佢對你嘅愛
激發到一個你覺得好有能量嘅位嘅時候
你就可以考慮同佢復合
然後佢就會好珍惜你
應該係個女仔覺得自己已經唔中意你 所以根本冇心情對你用emoji

同你食飯係想試下confirm下自己感覺 當confirm就會分手了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞