女朋友突然唔用表情符號代表啲咩

192 回覆
161 Like 16 Dislike
所以我而家咪行屍走肉咁囉
香港地會多個好似你咁奪回自由嘅男人
啱啱佢ig story有用到
我冇野喎

我真係冇野喎
有定心理準備啦
見到呢句真係仲驚過比人用粗口問候曬祖宗十八代
佢都話帽事啦
感建分
係,經驗問題 。初戀果個,好多嘢可以從佢反應表情,估到自己有冇做錯嘢。 但到之後識果d ,上一日仲同你有講有笑,第二日就直接講分手了。
真係有問題你擔心極都係有問題,佢有十鳩幾萬個理由嬲你,唔通你逐個逐個估咩,估到都唔係咩好嘢啦。依加覺得你肯講就講唔撚講咪算,最多都係分手姐
如果真係認真傾過唔得就算啦。男人有時放假都係想打下機,專心得滯手機又冇開聲真係會幾個鐘冇覆。唔係話機重要過你,佢曾經應該都有為你放棄過/打少d機。只係一耐冇打就會有個moment想打,或者佢放假又想陪下朋友。

陪朋友通常都係出街/打機,人大咗覺得陪朋友出街仲係咁睇手機好唔尊重,有時你玩手機果陣聽人講嘢都聽唔入耳啦,所以平時都係出去之前同女朋友講聲,食飯果陣再講同影下相咁,最後返去再講多次。個間隔可能真係兩三個鐘都冇覆。

最後都係果句,覺得有問題有問題一定要拎出嚟傾,傾完唔得咪算囉
淡左啦 準備定啦
你又講得啱本身都有叫佢用返,佢又唔聽係都話唔想用依家都係當無事發生算佢鍾意用就用唔用就唔用啦
我自己之前都會用,跟住換咗用tg 習慣用sticker。 依加再用返whatsapp又廢事搵圖同down,變到咩都唔用。
好有道理
都搞成咁 盡地一鋪大番佢
佢係無嘢咪會自己檢討番 佢係有嘢 你做乜佢都係要分嫁喇
傾完都係咁 仲嚴重左
到而家都無理過我
搞到我有啲懷疑
我係咪幻想左一個男朋友出黎

想講 同我出街都會睇電話啦
同朋友出街反而覺得係唔尊重
咁算咩
諗諗下都覺得係氹又氹過問又問過佢都唔理我嘅話又真係乜都做唔到咁就一於一齊唔好用
感情問題一律建議分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞