(文字版) 林作 鍾培生 記者會節錄

251 回覆
1176 Like 20 Dislike
拎一百萬炒期指
唔係講笑 作仔越睇越順眼 有種藝術家氣質
目測林作高四五cm到,如果林作真係171,終賠生真係冇170
呢個好撚好笑,咁都比佢諗到
低頭㩒電話 會否好過 低頭用手機?
林作算唔算 返身
我最記得佢YouTube 話 第一次喺酒吧見林作話佢爛口然後鐘生就喺節目度
pos***
f***
我心諗鐘生係咪同佢鬥爛口輸左
有冇人將d對話key返落破壞之王果段記者會?
收皮啦傻仔
姓鐘on9 x 10
用成半年去搞另一个人?贏係應該,輸就笨7,點計都係唔值
世上不會有一個真正有用的人,用這樣的時間做這樣的事情
再者,佢呢段時間每天會想起林500次,想嘔⋯⋯之後一世,贏了每天仍會想起100次,輸了便1000次⋯⋯直到永遠,阿門⋯⋯

點解唔想下三上悠亞先?精彩人生點解要成世同另一個piece of shit綁埋一齊?

收手吧兩位世細佬,神操作可以是:
鐘 - 捐夠一千萬出嚟完左件事,或投資林的生意化敵為友
林(點都赢)- 努力練習脱胎煥骨,全程錄映上網贏粉絲,之後不論輸贏,勵志故事都成為年輕人(甚至香港人)的典範
呢兩個富二代真係好撚癲
我估啲女都唔想為錢而去得罪咁晦氣嘅人
到時可能又拎100萬出嚟同人打交
林作=龍心
鍾培生=牛佬
鍾培生正一食屎狗
歡迎打柒我
我收五十萬就得
睇字都笑咗

唔計為人,作仔啲對答令我諗起19才子
鍾生炒左你PR佢啦

UFC trsh talk 係好睇 但係對方唔跟套路
你就變左壞人傻仔 燥狂咁

浪費左個 炒新聞機會
會唔會係make noise
好似外國打拳都係咁,賽前係咁串咀黎make noise
打完後就笑笑口

雖然應該冇可能
作仔真係贏哂PR, 首先香港人普遍唔鍾意人講粗口(除咗杜文澤),第二香港人其實都幾憎人有錢個格又衰。之前以為鍾共個人算nice,點知其實都係狗眼看人低
兩條友 背後識既

唔好太代入,做戲
幾時都話
EQ低一定出醜
可以都係宣傳技
睇完個記者會
真係覺得林作撚狗咁撚鍾共
睇字都冇咁好笑,睇佢講出嚟真係笑到仆街
鍾共真係好撚柒
林作應對係有急才鬼馬嘅,反而鍾生全程都嬲爆爆,又搶咪,下下都係piece of shit + I’m fxxking champ觀感麻麻,記者都覺老尷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞