47人法庭消息:大部分民主派人士願意以任何條件保釋,但求繼續照顧家人,包括患病父母、懷孕妻子、未婚妻等

256 回覆
400 Like 12 Dislike
推呢個
應該無人當過國安法係無牙老虎我諗
賣港就可保釋
係應該唔止係咁簡單拉一派打一派
喺抗爭陣營嘅輿論唔會被判刑分化到

佢要嘅係行得最前嘅人士,認輸,做死狗做鵪鶉嘅畫面,然後進行特寫,起示範作用
好感慨. 希望47位可以平安快樂
香港本來好好地,搞咩23條
香港本來好好地,搞咩引渡條例
香港本來好好地,搞咩黨安法
香港本來好好地,搞咩武漢肺炎

麻煩支那港豬收個皮先
痴撚線
極權地下既人民=賤民
見你講 本來好地地 就知你岩岩放監
時間會改變一切
李卓人當年簽衰仔紙都冇人會怪佢
點知廿年後會有人鞭
真係唔明究竟仲喺到落井下石嘅人有冇睇依啲文字直播,我睇完真係心up到唔想講嘢。或者佢哋以前係有做錯嘅地方,但係咪依個時候拎嚟笑佢抵死?我唔會覺得佢做錯嘅講錯嘅可以因為坐監一筆勾銷,但都唔會係依個時候講。講咗有咩幫助?係咪令我哋吸取教訓?根本只係為笑而笑

我哋已經比人㩒住嚟輪,只有彼此連結嘅精神港共搞唔到,但冇諗過我哋有啲人竟然選擇自己斬斷
扮下「法外施恩」,都可能會保釋一、兩個。
仲有啲弱智連登仔同5毛冷嘲熱諷話香港人淨係食黃店,做任務,移民

都唔睇吓實際情況
遊行集會自由已經正式收左皮
支持黃圈,只係一種冇其他實際行動下,本住一毫子都唔益對家嘅弱勢反抗
做任務,係無遊行下嘅民意表態,

係支共統治嘅可預見未來中,香港嘅網絡自由甚至消費選擇都會被限制,最後連黃店同任務都無埋,唔聽話就要死,子孫十年後都會變埋小粉紅,移民只係有能力嘅人最後可以做嘅唯一選擇, 最少為世界加多一個反共嘅正常人
唔會啦 應該全部唔比保釋
要向極權下跪乞求自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞