一月新番 回復術士的重啟人生[3]

749 回覆
23 Like 9 Dislike
始終佢智商都唔夠高
加上唔夠時間去做準備
跟返第一輪咁拎技能會更容易起步
華哥 伊藤靜 佐藤利奈 就咁數都幾個配過18+gal嘅表界聲優啦
如果呢套定性做AV裏番 咁喺dlsite度搵幾個咪仲平快正
南條用假名出現過galgame event有相添

做裏番變咗係而家好多event周邊都唔可以公開咁出, 又冇得cut啲遮啲係電視台播, 賺少咁多好難搵食, 冇錢到時又變咗啲畫面劣質咸濕動畫
仲有作者會唔會肯俾你當裏番咁出呀
我今次獵人諗住轉玩補師
砌咗成日都整唔到濱邊美波個樣
準備俾gay佬屌屎忽
但係漫畫點都唔露

你想睇砲勇嘅丁?
咁堅 啲人點搵到
唔知
神了
聽人講過有動畫好多位其實用咗名畫做構圖
無職都有拎過嚟用
真係以現實標準,點樣都唔能夠接受以更暴力,更殘忍方法處理暴力同不公。

但記住好緊要一點:小說,慢畫,動畫唔係現實道德教科書,請唔好將現實生活價值觀套落作品世界,亦唔好將作品價值觀擺番去現實生活。二次元就係二次元,現實世界就係現實世界。唔好溝埋一齊
裏番錢賺少好多係重點1

重點2係呢套作品喺裏番世界標準而言又唔夠激同變態,大把裏番作品比棍勇更痴線,變佐高不成低不就
巴打數漏佐石上靜香

石上好似仲講過佢以配過裏番,galgame為榮(唔係好記得係唔係佢,可能會記錯,麻煩巴絲們指正)。
唔係暴唔暴力

係漫畫個理由好丁蟹,即係同你發夢夢見我虐待你,所以你嚟打鳩我咁

對觀眾講未必能夠接受,當然漫畫亦應該有意走絕望風
最少本人冇接唔接受問題. 呢D作品其實好主觀, 無論乜嘢創作都好. 唔接受的話觀眾有權直接唔睇.

我自己看法就係作品乃作者個人創作自由, 觀眾亦有睇與唔睇的自由, 2者冇衝突的. 當觀眾唔接受, 其實就係唔認同作者/同作者冇交集. 咪平行世界攞.

百貨應百客, 我自己就係咁睇

就算飛走屌女呢套都高汁過好多番
夢夢!夢夢!跟我講多次!夢夢!
Tolove嘅遺憾終於...
漫畫今日更新
石田彰都有配過裏番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞