環宇海灣 值唔值個價?

160 回覆
8 Like 20 Dislike
無馬路 地面係小巴站 地下個邊佢有個出口
因為柏傲灣冇海景嘅單位
向北對正F1
兩房呎價會平過全城
但studio 呎價又貴過全城

海之戀後排嗰啲啦海單位
加埋長實出色手工
自然平過全城匯

全城匯之所以兩房平均呎價 貴過海之戀柏傲灣灣部分單位
有部分係基於無敵427
成交呎價好高
係囉,條傻鳩仲話住荃西,咪衝出黎柒啦
我之前睇個個高層都嘈 重要只係假日少車時間
柒咗就認啦
全城滙冇studio 邊有得比?
最細已427
一房469 ….
兩房530呎個d全部冇海景/垃圾一條海仔 一樣都係向F 1但的確同海之有海2房同價咁濟…..

當然全城427真係無敵 當480呎咁用
但佢向內園垃圾鬥獸場樓景 都9球
貴到痴線
咁柏傲灣呎價最貴嗰啲單位
都唔係studio

PC 9球427兩房,其實好易接貨
唔少上車都會搵
都幾難跌返落嚟
質素好少少嘅 兩房,包括前排屎之,向南臭傲
全部都過一千

你所講嘅垃圾一啲都唔平
要睇全城滙 就約個AA 星期一至5 上午8點 同 下午6點 各睇一次 就明點解佢冇海外型咁平實 都咁貴 ,好多人唔知 係因為一梯4 伙但有3部lift 既方便程度同海之1期 有鮮明對比 用財富咁類比簡直係一個李嘉誠一個街邊乞兒咁大對比。
最on9係海之6樓(lift大堂)係有人住
貴撚到… 想買900中大2房 冇業主so我
柏傲灣所有A 座
都係一梯四火三部𨋢

史之戀就唔好講了
痴撚線設計 垃圾長實
1A 先對
我由舊年10月睇細2房 見住佢個價升到9球 都費事追價 到想買大2房時 又俾細2房迫升。。。dklm
認真唔係潑冷水
荃灣西三寶真係仲會繼續升落去
因為荃灣好多分支家庭
換樓客都係搵佢
咁柏傲 lift 伙都叫top架啦
全城揀直癲,柏傲1A叫做 有1300呎超大4房 ,又千呎4房,豪宅個block 多lift都正常。 但全城講緊 2間3房 2間2房 咁樣又3部lift 就真係屈到
其實有一柱系一房
兩間三房
一間四房
我知 我睇全同柏 時不時都見識過 開價合理小小 既好快就賣左… AA成日水我開高d, 我老婆就偏偏唔想. 睇撚左我 就黎半年樓啦
華懋有資格笑長實?
幾高都嘈 真係搞唔掂
AA 梗係叫你開高啲啦
如果唔係佢哋點開單
不如睇下vC la
九尾都有兩房
華懋就緊係無資格啦 ,但金門笑精進 同 李嘉誠笑窮L無分別。
佢就梗係冇資格喇
但金門就有
睇過一次 5座向 街市個邊2房 ,老婆嫌棄話成14,15年樓,加上有新買新我同佢睇法都一致既。 VC呎價又唔係平過荃西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞