F1 2021 季前討論區 7

1001 回覆
3 Like 15 Dislike
我個人喺香港
所有settings都係香港
無用VPN
兩日已經講咗半個po

感覺返曬嚟
3. 緊係花生友mode啦!
4. 呢個我5050咁睇,舊年唔係 RP被罰15分佢就係best of rest. 但老麥果面雖然有火星偈加持,但轉偈又唔一定順利。
7. 好大機會唔中,角田今年有Honda照住應該無好似氣果年咁易俾人踢落黎
葡萄牙gp
Portuguese GP confirmed
冇頭髮係凍d
通常承受到戴帽嘅男人 一定都可以克服更難嘅難關
帽事嘅
去到 bahrain 唔知有無機會見返佢除帽 ...
其實地中海咪地中海囉,唔駛特登成日遮住
依家咁搞到好似側田咁
贏幾場分站 咁啲頭髮會自動生返
2021 Season Calendar

All Rounds Sessions Starting Time (Local to track time)
日本開番關即搶Suzuka飛
有生之年一定要去嘅其中一個賽站
Suzuka都唔知跑得幾多場
有得去好去
之前Suzuka同Fuji 兩邊夾住一人一年跑,好怕Suzuka無錢搞落去
已book 咗機票,去唔去到隨緣
Fuji last sector好撚正
Last corner啲線任你攞
之後條大直又可以迫人埋牆
想睇Max吓吓插落去
巴拿馬文件有講
Bonotto係共產黨派去意大利法拉利車隊嘅間諜
目的係玩死跑車界一哥
俾吉利子公司Lotus喺新能源時代上位
富士07-09年回歸 搞咗三年之後返返去鈴鹿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞