唔太鍾意 試當真有女

485 回覆
1191 Like 125 Dislike
我都唔明
睇女就睇AV
睇創意片就試當真
啲女又唔係有貨交 都係賣弄姿色 點解唔直接睇AV
有女又屌冇女又屌,這就是連登仔。
又睇多次46秒個post叉下電
唉,多謝你,搵到共鳴
溝咗呀修入去之後,搞爛晒以前腎豪嗰朕鳩味
不過又明,走向大眾先生存到,好無奈
yanny 果種一睇就feel 到好想快d 上位多d 人討論果款
係咪放唔低偶像包袱,好似鳩得唔夠勻巡咁
2000年果陣,要捧紅一隊組合話咁易,英皇肯做就得
twins 係賣清純,果陣大把學生鐘意
2R 果d 真係要大個咗睇返先覺得正
王祖藍嚟嘅
咁你叫啲人整個唔啱嘅髮型實唔靚㗎啦
而家走一定比人封殺
乜呢度咁撚多廢老
locker 扮多陣on9仔先再做其他戲路好過啦
一個二個咩Captv 金鋼crew 果陣最好
屌佢老尾咪返去睇舊片囉 youtube 任睇架屌
真心 修哥係咪請唔郁alma
教父佢做得幾自然 但都唔夠alma正!
Locker本身有拍開戲
入嚟試當真其實都係當玩下

阿慈以前就喺港台做記者

唯獨係Jessica未入試當真係冇咩經驗
其實Jessica放開女神包袱 放啲
咁應該都好睇
你睇佢之前嗰條片
走啦門口係嗰邊 果一種角色都好睇
兒登仔係咁,乜柒都屌
又要屌又要睇,衰撚過啲廢老
睇女就睇av啦屌
個人鍾意locker多過豪腎
Youtude d專業片放幾年都冇1萬view
呢期d露波 彈琴 砌模型 煮野食 一野就上幾萬view

算吧啦六師弟
講真咁耐以來我最鐘意睇都係金剛crew
無論係啲鳩片 同林敏聰佢哋踢波片或者直播
佢哋兩個小眾嘅片真係好好睇 好有味道
但奈何豪腎都要食飯
唔可能永遠淨係做小眾片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞