唔太鍾意 試當真有女

485 回覆
1191 Like 125 Dislike
最撚趕客就係Yanny,樣衰戲屎唔自然,睇到好撚尷尬,好次場場戲都格硬要做d 野出黎去表演自己咁,而唔係跟劇情需要咁點到即止

唔知邊個話yanny 紅過 TNE 班人,明明係d 5線奀星,supergirls 果陣最唔出名果個
好撚樣衰
有jessica 就好睇
yanny overact 啦
下下都當自己荷里活大明星,幾秒場景都要格硬bit D 技巧出黎show off
都唔係問表態, 係明屌佢地出片時間撞正審案 (見IG)
你中意點講都得啦
佢靚既 路人樣囉
又無波 咁市場中意捧上天唯有尊重市場決定
邊度有下下岀
成日自己開post周圍引人講佢
去人地post留言又乜都拉落試當真
Yanny 奇奇怪怪咁
好中
點解要似以前?
同啲啊叔講依家無演員無市場有咩分別?
咩都一樣又好咩?個view數同以前一樣又好唔好
唔好咁講 認真毛都課好多金既

我唔知巴打你邊度做野/讀書啦,不過jessica 叫路人樣,我估你應該係天堂返工?

一間中學可能都係得一兩個咁靚
大學入camp 一定係個個都爭住同佢一組
出黎做野如果做office 工一定大把狗公爭住幫佢/借d 耳同佢傾計

同意

文化其實就係選擇,又或者係選擇之後表現出嚟嘅整體狀態。每一個人擁有嘅時間同資源都係有限嘅,所以我哋每一日每段時間每分鐘都可能要選擇。你選擇去遊行定去游水,選擇睇《龍珠》定係睇《龍虎門》、或者係龍虎……每一個選擇累積下來,就會成為一個人嘅文化習性同經驗。

https://www.thestandnews.com/culture/%E6%BD%98%E6%BA%90%E8%89%AF-%E6%88%91%E7%9C%8B%E8%A6%8B%E7%9A%84%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%99%AE%E5%8F%8A%E6%96%87%E5%8C%96/
same,預左無其他片咁多人投,無諗過係大比數輸
廢話少講,邊條路個個都jessica 樣,我即刻搬屋,公屋又得半山又得
你已經很努力無必要考第一

金剛廣告製作公司

關注大家精神健康
creamy d 戲其實好屎,但唔反感
yanny d 戲又未去到咁屎,但好撚反感
條女d 戲都幾用力咇出黎
你當啲女係仔咁睇 咁個觀感就會Feel晒
Fit
Yanny反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞