Figure 討論(91)你唔開咪我開

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
女 等一等又有乜所謂
唔撚入場睇啦屌
好頭好尾
暫時唔好上網
我唔驚劇透
透完都唔撚明

藍精要散貨喇 水魚快d 黎幫襯喇
巴打間屋好大
點解個櫃門可以反射得咁靚
好似單面鏡咁
係,我個櫃門用左單向鏡變左無鏡鏡
有親戚黎可以熄燈完全隱密
單向鏡唔係其中一面睇得穿咩?
而家係出面睇入去鏡面 定 入面睇出嚟鏡面?

啲相望落去係無限鏡隧道好正
入面光出面暗就會係入面反光
當入面熄左燈出面光嗰陣就會出面反光
冷衫雪音都
邊個敢違抗擁有巴力嘅你
Dude you’re the fucking champ

名称:【F:NEX × POPPRO】初音ミク 2021春節Ver. 1/7 スケールフィギュア
価格:28,380円 (税込)
対象年齢:15歳以上
材質:PVC、ABS
全高:約245mm(頭頂)
原型:イクリエ
制作協力:エルドラモデル
彩色:月柳
撮影協力:児玉洋平
発売・販売元:フリュー株式会社

F:NEX限定特典!特製背景ボード付き

名称:綾波レイ 1/1スケール 等身大フィギュア
価格:1,815,000円 (税込)送料・組立設置費用込み
対象年齢:15歳以上
サイズ(台座含む)
・全高:約161cm
・幅 :約65cm
・奥行:約65cm
材質:FRP、鉄、一部PVC、ABS(予定)
原型/彩色:Design COCO(Art Director:CHIGA)
発売・販売元:フリュー株式会社
掲載写真は実際の商品とは多少異なる場合がございます。
©カラー
https://fnex.jp/i/125
1/1

商品名稱
蘿拉‧博德維希 裸腿兔女郎Ver.
作品名稱
IS(Infinite Stratos)
製造商
FREEing
分類
1/4比例模型
價格
22,000日圓 +消費稅
發售日期
2021/08
商品規格
PVC塗裝完成品・1/4比例模型・附專用台座・全高:約360mm
原型製作
FREEing
發售商
FREEing
販售商
Good Smile Company

商品名稱
supercell feat.初音未來 World is Mine[棕色畫框]
作品名稱
Character Vocal系列01 初音未來
製造商
Good Smile Company
分類
其他比例模型
價格
13,636日圓 +消費稅
發售日期
2022/08
商品規格
PVC塗裝完成品模型・1/8比例模型・附專用台座・全高:約220mm(含台座)、模型本體約180mm
原型製作
石長櫻子(植物少女園)
再販
【首販:2009年12月】【再販:2013年1月】【第2次再販:2022年8月】
首販・再販價格
8,381日圓+消費費
第2次再販價格
13,636日圓+消費稅
IS 仲有得出? 話說套野完左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞