Figure 討論(91)你唔開咪我開

1001 回覆
2 Like 11 Dislike
lilith正
QC冇咩聽過有大問題 面相同條脷都還原到冇崩
最多係有D用家投訴對腳好撚實 要搵父親大人一齊幫手拆
四房理沙造工如何
露營 用岩曬
一般般 始終都係唔夠本家好
但唔算伏
又話個別事件
好想收番隻
師兄覺得1800徵吾徵到?
好似簽咗免責? 你打你死你事
冇留意外二手價
等其他巴打答你

我次次買野都係買貴左 之後跌到仆街
想問下師兄lilith正吾正?
實物好吾好睇?
利申怕崩
lilith正
QC冇咩聽過有大問題 面相同條脷都還原到冇崩
最多係有D用家投訴對腳好撚實 要搵父親大人一齊幫手拆
好想收番隻
師兄覺得1800徵吾徵到?
冇留意二手價
等其他巴打答你

我次次買野都係買貴左 之後跌到仆街
一開始拆實到痴線之後好d

整體上我覺得幾高質,有小sad都換過下身比我

Btw父親大人見到會唔會太刺激
今晚影比你

ブランド: Bishop's Rondo
価格 :17,186 円 (Including tax)
発売日 :2021年07月発売予定
仕様 :塗装済み完成品
作品名 :がおう だいしゅきほーるど あやかちゃん
スケール 1/6
Size 全高:約14㎝
素材: ATBC-PVC・ABS
原型担当: エルドラモデル、ユニテック
彩色担当 :明智逸鶴(大正堂)
版権表記 :Illustrated by がおう
https://bishopsrondo.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=312

ブランド :Bishop's Rondo
価格 :18,480 円 (Including tax)
発売日 :2021年07月発売予定
仕様 :塗装済み完成品
作品名 :がおう だいしゅきほーるど あやかちゃん
スケール 1/6
Size 全高:約14㎝
素材: ATBC-PVC・ABS
原型担当 :エルドラモデル、ユニテック
彩色担当 :明智逸鶴(大正堂)
版権表記 :Illustrated by がおう
https://bishopsrondo.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=1270
你講果隻係和服

但係新果隻浴衣 彩模個髮型都出晒事
依隻好得
賭咗2隻lechery
一齊訂 杉巴
今晚會拎佢上一隻惡魔女
睇下有無伏先
留名睇開箱
傳統
佢都有出膠佢畫d Aqua cute 爆
正野 想追
想要限定個表情
但實色衫又好似耐睇啲
津路幫我隻天秤座Retweet
突然多咗好多like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞