New Balance 討論區 (31)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
基本上原色老牛係百搭

喱個台仔成日用喱對襯,可以參考下
專門店有碼咩?想搵黑/灰
cpu一年前3對6折,有埋圖都吹太大
出多啲街啦柒頭一睇就知係cpu

我當你買三對miu/uk 1500x3 六折完都要2700其實都唔係個個肯俾,有吹幾撚大呀,呢個discount年年都會做㗎啦
有冇師兄知New Balance MS327LAB
使唔使預大半碼
唔該晒
我扁平足 + 肥腳仔 327 同 992 / 990v5 同碼
已狗衝 驚唔啱size
992 fit size ok
一直著開nike adidas
今日襯對鞋就瓜柴想試new balance
跟住個sales建議我著對1300cls
話係美國製 好好著

點知一著上腳 唔知係未著過new balance鞋
定著開zoom鞋boost鞋的關係

行路落地嗰吓好似以前著cons vans咁 個底好低 同埋腳感似板鞋
係咪正常?
不過對997 998個底幾高吓 唔錯

新手一問
係咪正常㗎? 咁574/996 係咪都同1300一樣係差唔多既板鞋feel?
同埋有冇推薦?
試990v5
990/992都舒服嘅可以試下
唔該巴打
但依d retro鞋,係咪無論點,個鞋感都比唔上新科技鞋?
例如啲發泡膠鞋
始終都成二三十年前,我見即使係2002都成十幾年前
(無意挑機 只係真心想問 今日試完對1300 然後嗰種板鞋feel對我仍有好大衝擊 未試之前仲好有幻想

最後問多句 姐係最大路既574 996 1300係唔好著 得個型字?
同997 998好唔同?
我以為前面數字一樣多數大同小異
992都舒服?
呢段真係要pin
坐左幾多碌
我有990v2 992 2002r
講真個人覺得最舒服一定係2002
990v2 同992 換完鞋墊都唔差
冇意冒犯
咁係你舊鞋墊幫你改善腳感 唔係個底喎

今日試過990 992
感覺完全唔同
1300似板鞋
990 992 我就覺得似翻細個小學返學著既全白運動鞋咁
仲要係屋村商場d鞋鋪買既
啲童年回憶即刻翻曬來
雖然我唔知咁形容係讚定彈
其實個個人腳形都唔同 有人覺得992唔好著有人覺得好著
最緊要搵到岩你著架啫 New balance唔岩你咪著返nike adidas囉 唔好勉強自己
唔該巴打
我想著nb呀 只不過想提出個上腳感覺
然後睇吓你地認唔認同姐
我都係想討論吓姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞