New Balance 討論區 (31)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
唔該巴打
Where?
因為假囉 官網定價都179.99
你放心買咪買
咁你咪直接問個度啲人點解賣咁平囉
你係度問當呢度啲人咩都識咩
答咗你又唔滿意
唔通同你講溝貨賣咩
想問下依家邊到仲有2002ra買?

樓上應該講緊呢對?
呢對唔係正統嘅美製993嚟㗎
應該都係NB出但係我唔知邊條line
好似係童裝嚟
我又唔覺husky kixbro特別平,不過kixbro成日嗰排香港nb outlet有咩/門市邊對有折就會有得「訂」

Poopoo就真係平少少,不過佢除咗v5平過人一截之外其他都係差唔多價

我頭先睇過應該都係千頭左右,千頭嘅話水貨鋪不嬲都係呢啲價,但係你問我佢哋點入貨真係唔知
連登巴打標準答案:
1. 全部都係香港後門
2. 溝貨賣 如果唔係邊得嚟平一大截
3. Stockx goat都有假 信唔過

其實我唔見得poopoo有咩好吹奏
佢咪又係賣市價
呢啲舖頭你買得多數都係貪方便唔想等買現貨先會諗
又唔係吹奏poopoo,poopoo早幾年真係平到難以置信,我記得以前1500都唔使就有對1700gra,而家多咗人買nb冇以前咁平啦
你咁講幾年前nb比adidas打沈個排其他鋪頭都好平架
Kbm2 outlet $700蚊對添
V2比柒頭樂著紅咗個排咪又係加價
有冇巴打著過327
Overall感覺如何?見個鞋型比較修腳,連埋價錢幾吸引
有無巴打見過997h現貨??想要灰色

想問下dd.sneakers係咪真? 之前女朋友係第二間到買咗對假既327 想買返對真既比佢 但全白色門市都冇貨

仲有呢間都係雖然有門市有現貨 但搵唔到咩資料 驚又買多對假
連登巴打標準答案
IG shop一律係假 就算係真都食水深 唔撚買得
邊到仲可以搵到依對女裝size 36
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞