香港外流球員討論區 (41)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
歐沖外流失敗
未正式公佈加盟已經俾人雞咗
癲過以前立隊
吓,講真?
應該搵一堆人去陪練試腳
不過人地可能專業到要你陪練都要保密
就算係789級
都肯撚定會影下啲草地啊足球啊訓練衫俾人打飛機

而家啦喎
要求歐冲回應球迷五大訴求

公開新球會組別
公開新球會城市
公開新球季出場機會
公佈正職喺買手定球員
公佈新球季球衣號碼
開頭應該係叫佢試腳,而唔係直接話簽佢,依家99% fail左啦,唯有睇下有冇更低組別既業餘隊比機會比佢,反正果D都唔會有人工,比個機會佢刷下 cv
三十幾歲人用個日本業餘聯賽嚟刷cv為乜

除咗自high打飛機之外,真心諗唔到有咩用
又咁講,每個人都有自己想做既野
=好多人去D 景點打卡一樣,為咩? 有咩用?
自high打飛機冇問題,但唔好講到係威係勢咁,又po練波相、車牌咁呃人

正職做海鮮買手副業踢波真係冇問題,講出嚟俾大家知,唔好要一班關心佢嘅球迷好似𠼮契弟咁𠼮佢
呢段嘢出嗰時到依家有冇兩個月

球會方面亦正式通知我在下周中,完成PCR檢查之後,前往訓練基地報到,進行體測及處理餘下手續。待所有官方程序完成之後,將由球會發佈相關消息

我真係好想知有啲乜嘢轉會手續要搞咁耐
係自己page po自己D生活野都要比你吊
只可以講,咁係你過份關心同睇得起佢先至咁嬲
我好嬲?咪玩啦

我見大家講起佢先討論下

況且練波、車牌相呢啲嚴格來講係佢自稱去日本加盟某隊波嗰段時間嘅嘢嚟,我真心想知有啲乜嘢轉會手續要搞咁耐。照目前情況黎睇,佢好大機會被彈鐘,咁佢喺日本啲所謂生活照其實都係要嚟掩飾佢去做買手

以前佢喺大埔、流浪都大把人屌佢做大廚多過踢波,咩扭到杜威瞓低、又話有外地球會想簽佢,到頭來回歸港超都係表現唔到自己、得把口,恥笑下佢,唔通又係好嬲嘅表現?
有時做人幾咁冇用都好,點都要留返少少尊嚴俾自己得唔得呢??喂,大佬,你去日本咪去日本囉,唔使咁高調驚死人唔知嘅,仲覺得好似好叻咁,仲話為自己爭取返應有嘅權利?
仲post相出黎博人撐你呀?話撐你果d人其實笑緊你呀,等緊睇戲咋!醒下喇……仲細咩你???
大豪萬能Key
葡甲級數會連J3、J4都踢唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞