香港外流球員討論區 (41)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
下年 勞列斯 樂仔 細仔一齊踢支超
我反而覺得佢特登低調,想到最後一刻先公佈猛料
唔通係大阪櫻花
跟住亞冠選佢做亞援踢傑志
但以佢嗰種鍾意晒命嘅性格真係可以忍到last day先公布咩

如果真係有隊要佢,佢會唔大搖大擺咁公布?話晒都係第一個去日本踢波嘅香港人喎
咪係
佢擠牙膏式咁放啲料出嚟都可能係為佢檔海鮮搞日本直送

啲咩合照、練波相、車牌都只係去日本做海鮮買手嘅gimmick,引班人去follow佢個page ,亦都解釋到點解要喺日本封關前飛過去,如果唔係,佢就唔可以親手搜尋最靚最新鮮嘅日本海鮮

去日本踢波係副業(業餘聯賽),做海鮮買手先係正職
當然,我都希望兩星期後9沖可以bin我c,話我係錯
佢不如退休算啦
以佢嘅人脈 轉做agent 幫年輕一代球員外流好過啦
佢做agent,怕佢會變成第二個Kelvin,只係可以幫人刷cv,而啲球員就會變成第二個9沖,第二個Remi
巴打呢個就係正解
根本大家都誤解咗佢 以為佢真係去踢波
Lm
agger,聽佢老點真係死得
唔洗加密講9沖啦

就係要多啲人睇到,逼佢有料就早啲講,冇料嘅就俾多啲人睇到條友幾咁無恥
經理人唔批准
沖大哥有冇考慮申請健力士世界紀錄?全世界花最多時間搞轉會嘅足球員
官方:葡甲科瓦彼達迪後衞陳佳裕租借加盟河北隊

葡甲科瓦彼達迪官方宣佈,陳佳裕租借加盟河北隊。

科瓦彼達迪在公告中稱,俱樂部已經與河北俱樂部達成一致,陳佳裕租借加盟河北至賽季結束。

陳佳裕2017-18賽季加盟科瓦彼達迪,四個賽季來在各項賽事共出場21次。他在場上司職邊後衞,今年27歲。此前他還在成都蓉城試訓。

陳佳裕出生在葡萄牙,他的中文溝通能力有限,主要説葡萄牙語,他的外文名是弗朗西斯科-陳。陳佳裕的父親陳仕超曾是國乒的一員,和蔡振華當過隊友。

2016年陳佳裕放棄葡萄牙國籍,申領中國護照。對此他曾表示:“雖然我之前都是拿着葡萄牙護照,但我對中國有很大的認同感和好奇心,畢竟是我父母出生成長的國家。在我生命中有一個為國效力的夢想,我會一直努力,希望有一天我能夠有機會代表中國國家隊出場。我想如果能為父母和全家的祖國效力,那將是一件非常光榮的事情,不僅僅是我,我們全家也會非常自豪的。”
呢個好似都叫有啲出場機會
廁所板護照去日本每次最多係90日逗留,如果佢最終加盟唔到任何球隊,冇工作證之類,即係佢下個月尾就一定要離開日本?
依家冇免簽 嗰陣入得去即係有visa啦
有visa但如果間球會唔要佢,佢都仲可以留低
可能鳩沖加盟唔到
自己都好失落
邊好意思開口話自己又唔成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞