[I/A] World Flipper 彈射世界 (15) 遠離黑橘 CYbaba歡迎你

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

最鍾意佢啲大型無限池活動,好多劇情睇
有冇玩芒亨rise
就買
如果雷背水同暗直擊都好似差咁啲嘢
係唔係換住雷背水比較好?
我都想買可唔可以curry 埋我
下我新手
呃我唔到
呃你做乜
3日玩左芒亨50個鐘
更新左可以一次撳幾個鐘仔
幾好
不過之後玩手動關可能真係要關鐘仔, 驚阻住睇
自動Ai好似大改左唔少,twitter同nga都一堆人講係咪又要賠石
我都見到 浮游會係咁打落同一個位
但因為咁隊風直攻打肥仔快左成分鐘
新手想問下光隊應該用邊三隻做插件好啲
同埋係咪用呢三隻做隊員就ok?
玩咗成日先發現要6隻同屬先有用
邊隻做main邊隻做sub, 好難三言兩語解釋清楚,因為真係視乎你打咩關要用咩隊

光砲一般用係pf隊,聖女多數係技傷輸出位,兩隻印象中比較少一齊用,除左某啲光劍混傷隊之外

另外除非要用某啲限死要上6隻同屬嘅武器或者技, 隻驚好少話要6隻同屬先有用,因為有一堆好屈機嘅跨屬插件
例如暗叔技工光砲黑警呢啲
唔該巴打慢慢研究下先
組隊配隊係隻驚嘅核心玩法嚟,開頭一定覺得亂架啦,咁多角色

上網抄隊玩住先啦,等你6屬都farm到咁上下就開始識自己組隊架啦不過正常應該抄慣左會懶得諗組隊

見你都係買禮黑ac入坑,有普黑有光狐可以抄隊中配光Fever推住主線玩下先

玩到開晒協力要開始farm上+/超級再諗6屬唔同隊點組(或者簡單啲直接做工具人搵老屎忽幫你秒)
條女講野好低b架
收到原來禮黑咁勁 見光炮評價最高所以比曬啲資源佢
Thx bro
光砲評價咁高係因為6屬pf隊都要帶佢,本身啲技勁到on9而且有時仲有其他隊都岩用,比資源基本唔會有錯

只係前期pf唔易組,開頭最易組又泛用嘅應該都係光f,所以暫時唔使用光砲都ok, 中後期開始組其他隊就會好有用

禮黑嘅話,光f必備神角,而且開場叉滿100可以有其他玩法, 所以啲人先會話買禮黑ac起手
尤其禮黑又好j
想問下 幾時開港台服
封測完之後暫時冇消息
希望今年內可以玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞