[I/A] World Flipper 彈射世界 (15) 遠離黑橘 CYbaba歡迎你

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
啱啱出咗3張 建唔建議再刷多次
https://gamewith.jp/uma-musume/article/show/256339
S+個兩隻 + ウオッカ(SSR) 呢三隻是但中兩隻 我覺得係最理想既 因為淨低個隻可以拉人地
應該算好彩?
3隻唔難出 4隻算普通野 我想博5隻都放棄左
咁之後要做啲咩
主頁面 -> 養成 揀隻你鐘意既媽 開始養 一開始可以先電腦幫你揀配種馬/卡 睇下自己可以打到邊先 當你想知D野有咩用 點咩有咩效果 想爬下文個陣你就可以唔洗訓嫁喇

當然仲有一種情況係9玩玩住先 30體=一次訓練 三次就玩完
想問一問event短縮設定應該要揀邊個
訓練畫面 最底
SKIP >> 開哂兩個箭咀
隔離短縮版 開第2個好似係
ok thx 我仲研究緊
研究得愈多 你訓既時間就愈少 記得留番D精力聽日(?)TA
真係周圍都係講養馬我又down嚟玩下先
呢啲技能又係點升
永遠9成討論都唔關wf事

照單自己執 呢個位大家仲係周圍摸緊 未有咩攻略
呢隻game啱啱開台服,但好似無乜人討論咁
香港AppStore好似冇得down 正常小人知
依家測試咋嘛
爛燈營運,見到個名就即刻縮啦,仲討論

佢連game都未開就諗點榨哂你d錢叫你課金
記住今日要換晒Boss素材, 聽日重置
水五星 水拳
前方打拳, 水傷

水角色HP愈多, 攻擊力愈高
1. 自身HP愈多, 技傷愈高/ 自身HP 75%以下, 回HP 15%(一次)
2. 自身發動技能, 火耐+技傷提升
3. 自身HP愈多, 自身攻擊力愈高

獸耳蘿 暗特殊
冇使魔時: 召喚使魔(有回復無效) 對敵暗DMG
有使魔時: 使魔咆哮對全體敵暗DMG

彈彈波愈多, 暗角攻擊力愈高
1.戰鬥開始, 自身技能條+50% 彈彈波HP/ 攻+10%
2.自身發動技能, 暗角+攻擊力
3. 彈彈波愈多, 暗角攻擊力愈高
水拳同蕾姆d 技差唔多
1個鐘都無又等下個活動
今次Boss PU好似咁多野換
定係錯覺
大蛇特別多,100全屬金料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞