Netflix 《黑道律師文林佐》討論區

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
玉澤演啲發癲戲睇到好尷尬
有沒預告下集?
唔知阿佐會唔會射死佢
最新個集開頭 佢望住宋仲基發癲然後又扮傻
真係睇到人勁尷尬 之後佢同宋仲基傾電話嗰啲戲又係勁唔掂
點解彈額頭都可以咁sweet
同崔律法抱抱都好尷尬
未睇過呢個師奶拍嘅劇 佢其他角色係咪都係咁講嘢覺得佢哋兩個都做唔到嗰種變態衰人反差feel
玉澤演啲發癲戲睇到好尷尬
最新個集開頭 佢望住宋仲基發癲然後又扮傻
真係睇到人勁尷尬 之後佢同宋仲基傾電話嗰啲戲又係勁唔掂
同崔律師抱抱都好尷尬
我覺得佐佐冇槍 佢一直以黎都好信曹社長 睇佢ending個scene咁shocked嘅眼神就知
嗚嗚嗚我挨唔到一個禮拜
佢對曹社長似係完全無防備
見佢落到地庫自己都好興奮無理其他
阿佐有主角光環無事嘅 唔知曹社長最後會唔會死
如果連預告都無會好痛苦
有聲
睇過3套有崔律師既劇 有2套係奸既 唔奸個一套仲要係梨泰院class
講野方式應該係今套人設黎 同另外一套做仆街理事長都係咁黑人憎

澤演睇電視睇自己teammate 睇唔過眼
我覺得實有d意外令佢唔開得槍既 eg樓上突然有聲
但d街坊今集好兒戲....佐搞左咁多集都洗唔走班街坊 今集直頭清空左大廈

btw曹社長正pk
隔左一晚都係未有預告

套劇已經好多人領左便當但仲係喜劇感覺
揾玉澤演做大boss本身都好冒險
可能貪佢知名度都有返咁上下(?)
好彩男女主角演技撐住無變膠劇

仲有咁多支線8集補唔補得完
係咪特登無預告營造緊張氣氛?
曹社長其實可以拎便當
曹社長係時候去律濟飲咖啡 夠鐘退場啦
鋼琴老師?
本身都有諗過
所以番睇左一次 佢有上旅遊車
會唔會係啲街坊返返嚟?啲街坊咁竟然順攤走晒
但比d街坊知道左都好難收科
佢地咁貪心實要求平分
加上架車有車瑛同事務長睇住
會唔會純粹係武力解決左曹社長
又無預告一d hints都無
佢係咪將上集假會長拉攏阿佐當埋新一集預告
咪係...連大師都洗走埋 搞左咁多集
劇情需要既話 巴別搞人即興收樓都得ga
我覺得鋼琴老師比女主仲正會唔會好怪
唔會 不過女主真係越睇越順眼
其實曹社長背後係咪仲有boss
我真係接受唔受到玉澤演就係大boss
訓係床度同崔律師對戲嗰度真係好似阿仔同阿媽講野
完全feel唔到壓迫感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞