Netflix 《黑道律師文林佐》討論區

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
求EP11預告LINK
thanks
我發現果橦圓形廢樓好多韓劇都出現
懷疑係澤演頭幾集扮傻仔太好戲 搞到佢做黐線佬都似傻仔
最後折磨殺手嗰幕仲基型到
次次睇槍戰或者同人打交都好驚 靚仔係唔可以受傷的
btw佢真係型撚到每集都忍唔住尖叫
集集都西裝加爆分
家屬打同兇d黑警睇得好爽
成班人變哂蒙面歌王拍片

d保鑣笑撚死我
卓社長咩料....個個都深藏不露
後面意大利班黑手黨會唔會返黎尋仇
覺得假會長應該會同文森佐合作
佢俾料文森佐
文森佐幫佢坐上會長個位
女主下集應該衰心軟叫文森佐放澤演走
所以安左笨蛋個名俾佢
認真唔啱你睇
你要睇內心戲同感情線依套唔適合你睇
我覺得澤演唔似鐘意女主(我睇咗十集都完全唔記得佢個名) 似係一開頭特登潛伏係佢隔離監視佢同佢爸 想留住佢係友橡唔好同佢爸一齊對付巴別 後來都係想利用佢 係打咗一堂後就即刻想拉返佢返友橡 之後又派殺手去佢屋企殺佢 之後好可能完全癲佬化 知道啊佐老母係邊個又要打止痛藥就搵人打啲RDU-90俾佢老母嘆
好睇正評+留名
派殺手應該係佢細佬喎 細佬同佢講咗佢扔玻璃杯仲忍唔住FaceTime女主
澤演應該點都有少少鍾意洪車瑛(全汝彬),但佢對男主既仇恨唔係見到男女主同居,反而係因為男主所做既嘢,所以佢都係鍾意自己>>>>>>>女主
仲有金條
曹社長叛變
意大利黑手黨調查人員條線未講
得番十集夠唔夠做
《黑道律師文森佐》第10集收視率更新自身最高收視率 瞬間最高收視率14%

當天播出的《黑道律師文森佐》在首都圈的平均收視率為12.7%(尼爾森韓國,收費家庭為準),最高14.0%,全國平均收視率為11.4%,最高12.5%,刷新了自身最高紀錄。

tvN的目標男女2049的收視率分別為首都圈平均7.7%、最高8.5%、全國平均7.2%、最高7.8%,刷新了自身最高紀錄,在包括無線台在內的所有頻道中同時段收視率達到了第一位。

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaDrama/M.1616385475.A.F4E.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞