Foodpanda 步兵/車手/單車手 (62) 熊貓出行-我唔想scan code呀

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
屯北多人做過屯南
姐係6-8 一單多5蚊?
譚仔三哥 真係好撚煩

獲獲起碼等成半個鐘,班呀姐態度又西
今日第三組都係4點拎更?
唔知唯有mon實
我好耐無試過有免費餐食
成日食 試過比錯地址 去到唔係 佢叫我再送返 我話唔送就 有得食
有得食有時都唔係好事
未收工攞住個餐四圍走
快快手食左先囉
閪熊想點撚樣
上星期 3組就改星期三先拎更
今次就同 1組同時間拎
3組唔係一向都係4點拎更?
Sor柒咗,返到以為今日係星期一
點解上星期二4點3組又未拎得更?
上次係系統出錯喎(熊貓自己講)
所以整體delay一日搶更
而家入職當part time返下,要等幾耐?

去到呢步之後點
跟佢個時間上OFFICE掛?
咩餐黎
啱啱入職做pt車手
請問有咩要留意或者有無車手group ?
等佢到時wtsapp你
咁其實係咪呢個時間唔係上去..純粹等佢whatsapp..
之後就搵時間上去拎野
屯北全部輕鐵手
屯南有d閪位要行(三聖、富泰、置樂)
屯門多唔多單?多數咩時間多?

最近兩個星期日步兵12個鐘嘅成績

我就覺得屯南好過屯北 因為有屯市幾個商場 熱果陣都有冷氣回下氣
星期日1900-2100呢兩個鐘可以做到6-7單
2230之後留喺安定比較安全 博友愛街市/安定m記
平日其他時間就正正常常2-3單1個鐘
不過係睇有冇閪單 如果要上三聖村對面私人樓 或者要等百分百集團同友愛街市果間瀛風 可能一個鐘做得1單

另外 雅都商場間藍店萬芳冰室係狗隻飯堂
因為屯南有紀律部隊宿舍 佢地通常會寫屯富路15號代替狗舍
我踢左幾次單 廢事煩而且果個位又kam

屯南最閪就係中狗舍以北、叠茵庭 去到富泰、欣田 呢d地方冇輕鐵有撚排行

仲有一點 屯門COD好易爆 我一星期只係chur爆星期六日 平日只係行3、4個鐘 已經收$4300
照咁睇黎步兵同單車手都差唔得幾多
我單車8.5h大約17-21單, 日日爬湖康條天橋爬到斷氣
有時運氣唔好接到華都二頭走要抬住部單車上落天橋

另外間萬芳d員工都係無乜心做
唔知係出手低定點,唔係幾主動
但想問下..上OFFICE拎野要唔要又要BOOK指定時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞