[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (19) - HWAA 10冠達成 電台,MC薇娟開工!!

1001 回覆
6 Like 15 Dislike
而家連V都冇 頂唔順了
近排睇番舊野
係New York跳舞好正
大家覺得怎麼樣呢?
嗰姐姐係痴線
話我腦殘粉喇
收到phone susu今個禮拜復出
唔知禮拜四仲冇rollin rollin打歌
想睇面跳
https://twitter.com/mnetmcountdown/status/1371421763981119493?s=21
唔知禮拜四仲冇rollin rollin打歌
想睇面跳
https://twitter.com/mnetmcountdown/status/1371421763981119493?s=21
佢見到rose會唔會抬唔起頭做人
你COPY埋人地d紅色highlight
懶呀嘛
如果cube 同gidle 割蓆
我都一齊講聲再見算
idle割cube即刻支持
邊個弱智風頭火勢仲post呢張相出嚟
之前見到以為係舊相 點知係最近
米妮netflix劇4月中上映
今個星期四晚7-9牙琦直播
懷疑條八婆見個妹既同學紅左想痴金糠
結果痴唔成就惱羞成怒求其拎d鬧交情節黎作文
下次想屈人就醒少少收埋你d片,反正老屈唔差在作埋證據啦
心地底差仲要咁撚蠢真係比人恰都抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞