數碼暴龍玩具討論區#27 OMG派貨啦

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Bamdie:憑自己本事走數點解要補返
屌你老母
紅蓮騎士獸:⋯⋯
仲有隻超進化魂比丘獸,實物都出埋都係唔出
成條line摺左啦
咁日版真係唔好玩
美版先好玩
靠自己啦
事件後續

今朝官方社交平台「數碼精靈拍檔」登聲明﹐勸諭海外人士退會﹐表示呢個平台只係畀日本國內使用。有日本用戶表示可惜﹐認為有咩附項都應該事先表明﹐感覺似馬後炮﹐亦鼓勵海外用戶用翻譯器繼續一齊互動;有部分海外用戶留低「遺言」﹐表示期待海外版官方平台﹐不過佢哋用戶名旁邊顯示「(退会者)」﹐我睇到真係覺得好心噏。平台專屬資訊少﹐而且非常冷清﹐平均每個post留言數明明都唔過幾百﹐點解數碼暴龍次次都係咁?

搞小圈子形式?
似係因為啲老鼠屎,通常日本仔唔受海外玩多數都係玩鎖地區之類方法,好小出到聲叫人退會

另外又似係四月一開始俾人屌到發脾四
佢地呢個禮拜好似做乜都俾人屌咁
我覺得今個禮拜公關似飲醉酒﹐大家話重複咗嗰啲dim咭唔知點處理﹐覺得造成浪費﹐今日就宣佈重複咗嘅dim咭唔可以unlock保存室﹐即係逼人自己賣。

真﹐似發脾氣﹐好多日本用家都咁講。
本身個圈子都得好少﹐而家再收窄
想問下亞古獸超進化魂大約幾錢同邊到有得買?
淘狗
想問花仙獸邊度仲有 想買黎做神聖天使獸既二奶天女獸係大婆
係咪問緊掌動?
藍色主色社交平台有﹐search掌動就出﹐我見佢九龍灣交收。
街舖已賣晒?我第一隻喺孤仔買 第二隻信和五月 呢隻暫時未得閒去信和睇
銅鑼灣五月應該仲有
原來Z II同Z Jogress係開唔到新digimon
日本宜家無咩人鐘意數碼暴龍㗎?見Bandai舊年開始咁落力出新嘢 以為都有market
冇咩人鍾意玩佢嗰個平台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞