數碼暴龍玩具討論區#27 OMG派貨啦

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
請問師兄有無個wtsapp? 可否pm俾我?
轉咗訂之後 估唔到佢係冇現貨 要我再等 所以我上星期開始到而家都未收到新嘅電郵通知去攞貨

所以奉勸大家 可一不可再 寧願貴幾十蚊 幫襯 孤仔 嗰啲穩陣啲嘅大舖唔好要figure mart

痴線⋯完全不被尊重 上月冇貨 就上月盡早通知客人啦
Yes 上星期竟然通知我嘅係sweety magic 而唔係figure mart
我都洗濕咗個頭 周圍應該都變晒炒價complete ver.

唯有等佢轉訂 都已經遲咗成個月 都唔爭在
希望今個月收到貨
屌我仲幫左fd訂,total幾千蚊,貨又無,fd又問我點,門市係邊?我踩上去問!
sweety magic呢間又係鬼店來?
仆街真係黑
想問大家OMG件袍係咪屈左就一定起泡?
我上premium bandai report左售後服務,佢叫我寄返去比佢check
如果件件都有就寄都晒氣
我嗰件好少 可以一試
我上網揾唔到門市 巴打有冇揾到 或者問到個職員地址詳情?
Sweety Magic我2016年喺嗰度買咗正版盒大lego現貨﹐平過市價好多﹐似係lego專門店

我記得喺旺角E2轉右間商場扶手電梯上兩層﹐右邊係花園餐廳﹐左邊就係Sweety Magic
多謝解答 咁都安心啲 間嘢有打開門口做生意
黑鋼鐵加魯魯個貨量可能唔太多(同黑戰暴都係差唔多情況)
如果驚到時仆唔切就訂左先

紅蓮騎士獸如果你仲搵到有得訂就最好訂左先 到時第一批實貴過預訂個價錢
仲要仆出去同人搶
你唔介意等佢第二第三水咪到時先買
68005237 (舊)
61772059 (新)
無錯, 完全無任何消息. 我原本訂左2部日版, 而家寧願退錢, 出去用炒價買1部算, 都係貴幾十蚊, 好過比佢賺.
炒價 日版 應該唔止幾十蚊? 定師兄會出面改買返行版?
我見日版carousell有人放日版90, 行版應該仲平D, 果時係figure mart訂都要798. 另外上面好似有人話figure mart 話無日版, 轉行版比你, 但都要等.
打少個0字, 係900
紅蓮,
大個幾間截哂訂
慣例提醒返 冇實體店嘅網店預訂千祈唔好試
近排已經太多人中伏
星期六收到通知
好,我問一問先
thanks師兄,我打去問
sweety間嘢好似係正常鋪頭嚟,仲要有啲名氣嘅
但暫時真係完全冇通知+冇reply
仲要喺佢度訂咗幾隻其他嘢
sweety個FB會貼figure mart既預訂link,好明顯兩間野有關係
另外figure mart由信和七樓轉左去好景後面
登打士街轉入仁安大廈個條內街
figure mart 有門市?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞