歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (69) 素組也是一種樂趣

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
仲有呢啲色揀 不過啲色唔太準 都只係for參考
thanks,不過我係ios
將軍澳都有
咁MACROSS全部機差唔多樣 都唔係Bandai 既

iOS 疑似有
岩岩比左25蚊,有田宮有AV油果D

個APP幾抵用
前題個mon隻色係準

以我所知絕大多數手機嘅mon都唔準,通常係過於鮮色甚至係偏紅/綠。不過用黎參考就好似幾好用,btw啱啱down左,thanks
已down, 應該是同一隻
模型新手留名
仲有隻model paints 係ios, 見到mewe有人講
話說義和巴你隻試製櫻武收到通知未
以前都話Bandai啲嘢會偷跑, 而家3月1號, 見日本嗰班fans有啲已經砌好埋
諗著amazon飛一隻過嚟算
都唔知係咪之前啲死貨太撚難清決定拎都唔撚拎
想問下宜家九龍區邊度仲有百式2.0
尋日先發現福早幾日Po圖有有貨
但睇怕今日去都唔會有現
想請教下各位,PG啲手手腳腳咁大件噴消光啲夾唔夠力
一般係咪逐忽外甲上水貼再噴消光,最後先砌上骨架?
專用色根本搵笨 隻紫色用番郡氏.gaia普通紫色 你都分唔出
蓄光=/=夜光 又塞槍到仆街
同埋gaia呢隻出果陣係配合壽屋果隻時間出
係唔知點宜家變左RG EVA專用色
https://twitter.com/shinkimap/status/1365996206959173632?s=19

如何賣學生妹落夜總會做紅牌阿姑
明顯係diy
骨架上咗金屬色,洗唔洗噴層光油係面?
唔使
未喎
我隻初穗都未收到通知
佢好似再遲試製櫻武一個月, 咁我返到屋企即刻amazon 算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞