你食過最貴一餐係咩嘢同幾錢

306 回覆
5 Like 96 Dislike
真係。
1200自己出去叫都食到好好。
麥樂雞餐加魚柳包
點解唔可以?
我都試過巴黎遊客區求其行入一間餐廳叫個set 都係20歐之嘛。
日本人係咁撚樣
做得姊妹就好心祝福人, 唔好咁計較啦
香港食鐵板燒千幾蚊一位(十幾個人食)
鬼佬腦細請
重點係唔好食
事後比第個有份食既上司擺上we7話老謝老細
比hr見到結果果個上司比人屌話你地食一餐等於一個工人一個月既糧
個上司係咁想搵下屬(即係我)祭旗
好彩我不嬲食完算唔會擺上網

好出奇呀
第一日出黎社會做野? 有錢佬叫隻雞都7/8000啦。
三星都唔係真係特別貴好多 都未必係真係比一兩星好
好似asador etxebarri都係得一星
價錢主要係有星vs冇星
冇星個陣多數真係抵食D 一有星就加價
40人, 食左一萬蚊。學生(=食客)擺上網投訴。
咁你話究竟係黑店定係班學生on 9.
Beefbar
兩個人5200
同個同事食OMAKASE,食左1900蚊
佢同我講8百一個人點知去到先知8百係LUNCH價
大排檔200幾一個頭唔係平,但絕對唔貴啦。
班友仲每個食4碗飯食量唔少喎

話個餸加大咗嗰啲爭辯,由頭到尾都無見過相,所以真係難評論。
25歲成世人未食過貴野
一星呢個價會唔會係VEA?
其實重點係個hr唔敢屌老細屌另一條友
但明明係佢老細自己請 做乜鳩
拼音
per head計
記得淨係塊和牛都要左我4千幾蚊
日本
你就弱9智啦, 你自己都識講啦, “單從照片講”呀嘛, 撚知佢D相點影呀, 話為唔定分左3檯呢, 咁1隻就梗係裝唔到3檯餸啦。
相就唔知點影, 但係價錢就一定係真, 每人200, 好正常呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞