(後侵侵時代)美國政治新聞討論區4

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
都已經令麥康奈爾屈服,係爭羅姆尼果幾個仇侵黨
要睇州長初選同中期選舉迫唔迫得走班老屎忽
Maga vs 共和黨建制派 暫時取得上風
唔知民主黨建制派跟左狗內鬥點
錢都籌唔到
美國已經輸咗了......
其實呢啲先係政治智慧呀

United we stand。Divided we fall

只有不停壯大,喺過程中俾大眾見到當中咩係好咩係唔好,再慢慢淘汰唔好嘅elements,先會United。相反,香港呢度嘅無呢種政治智慧嘅人,所以泛民本土分裂咗咁多派別,之前不停明爭暗鬥,拉攏信眾,其實無助於壯大成個泛民,更加無助於去建設更好嘅香港,咁搞法,我睇到嘅係為自身利益多於為香港,多一席議員同少一席對佢哋有分別,對普通市民無

有侵侵呢個leader 喺度,一定無問題,而香港無呢啲人,就真係拜拜了
GOP咁多牛鬼蛇神
希望侵侵真係搞得掂
侵侵語錄

Who knows? I may even decide to beat them for a third time."

We need one electron day. One day.

We reject cancel culture.

We will first take back the House and then a Republican president will make a triumphant return to the White House. I wonder who that will be!

點take back the House?
香港果隻
有老共分化臥底

唔可能講共和黨無
但會比較少
而直接減低佢地分化的威力
中期選舉我估
不過dem有得造票又都可能會輸
根本思維唔同,正如你去諗民建聯同紫荊黨內鬥
但習近平一吹雞就跪鳩哂,難以影響選情
幾時中期選舉?
年零之後
已經肯定左今日既共和黨即係侵侵既共和黨
可能今次一次過搞掂晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞