(後侵侵時代)美國政治新聞討論區4

1001 回覆
27 Like 3 Dislike

抽得好應
仲唔係有預謀傷人
蓬佩奧接受Sean採訪:.本屆政府不用病毒問題反擊是不可接受的
https://lih.kg/2455153

蓬佩奧接受Sean採訪:.本屆政府不用病毒問題反擊是不可接受的
https://lih.kg/2455153

金管局:美國制裁對香港金融幾乎無影響
https://lih.kg/2455217
係喎
姐係嫌未夠我驚美國加碼重手佢哋痛到講唔到嘢
或者呢刻錯唔晒
但係其他行業仆街
未入肉姐,trump想做既但已經俾老人癡呆停得7788,繼續行緊既又已經適應晒,佢推出黎新果d就不痛不癢
呢個空間我覺得就係支那想要嘅喘息空間
捱過武肺支那又會變返以前
歐豬美豬就坐定定等被人屠宰
我日日等緊尖閣諸島開片
搞得成依個軍演
算唔算美國佬將我国固有領土送畀日本仔
Antrim County in Michigan, Where First System ‘Glitch’ In 2020 Election Was Identified, Decides Not to Use Dominion Voting Machines in Upcoming May Election
March 21, 2021, 11:00amby Joe Hoft
China is the Greatest Existential Threat to the US – Biden’s Actions with Russia Were “Childish” – Former Secretary of State Mike Pompeo
By Joe Hoft
Published March 20, 2021 at 9:15pm
President Trump to Start New Social Media Platform in Two to Three Months: Jason Miller
By Kristinn Taylor
Published March 21, 2021 at 12:55pm
期待
這全都是我国的錯
成日撩交打
美日軍演成功就完全確認尖閣諸島地位
強大我国唔收手真係變炮灰
如果無俾支那喘息空間就好
我国成日吹自己軍事好撚勁嘛 而家人哋要係固有領土搞事啦 仲唔出精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞