有無人都係好撚憎露趾鞋

171 回覆
288 Like 32 Dislike

勁靚 超sexy

只係呢款露趾高爭鞋我接受到

附上我的最愛Tiffany
出街露腳趾真係好撚嘔心
特別係粗腳趾 柒腳甲既
著拖鞋出街個d我祝你日日比人踩
踩撚爆哂d腳趾啊
可能有少部分例外,不過感覺勁污糟,你知香港啲街有幾窄塊地有幾污糟嫁啦 又塵又廢氣又嘔嘢又野食汁又小強.........

我屌你老母 東京同倫敦著係咪會乾淨啲 塵 廢氣 野食汁 邊撚個國家無呀屌你

無錯,我覺得香港條街比較污糟,你重要揾日本比人地條街垃圾桶都唔多個, 條路又闊個你,你話香港乾淨啲咪乾淨啲,個個睇法唔同,不過我唔會屌你老母囉
男女都好,著露趾鞋就減晒分
仲要有肥婆唔知自己啲腳趾好撚噁心都仲要著
如果靚女著露趾高跟鞋都覺得麻麻
反而著唔露趾既高跟鞋就好撚吸引

蝗就返大陸啦

屌你老味 盲反就stop啦
我唔覺得巴打打高跟鞋有咩問題
書面語同蝗語都分唔到

勁靚 超sexy

只係呢款露趾高爭鞋我接受到

附上我的最愛Tiffany

佢又真係著得好睇
可能有少部分例外,不過感覺勁污糟,你知香港啲街有幾窄塊地有幾污糟嫁啦 又塵又廢氣又嘔嘢又野食汁又小強.........

我屌你老母 東京同倫敦著係咪會乾淨啲 塵 廢氣 野食汁 邊撚個國家無呀屌你

無錯,我覺得香港條街比較污糟,你重要揾日本比人地條街垃圾桶都唔多個, 條路又闊個你,你話香港乾淨啲咪乾淨啲,個個睇法唔同,不過我唔會屌你老母囉

係香港落小小雨再衰多兩錢重
一落雨d餐廳門口一定成地黑色閪水
我著鞋都唔想踩落去
你想像下著拖鞋個d
我都廢事講公廁Tim
我自己覺得女仔著呢D最性感好睇,腳背+邊兩側全開,睇到足弓位,淨包前腳趾同後腳跟位,全露少少腳趾罅
前提係腳夠白滑
女仔著呢D會加分,又易襯

好恐怖

真心如果出街唔小心踢到野就反甲

我著鞋都唔想踩落去
你想像下著拖鞋個d
我都廢事講公廁Tim

冇撚有錯一地閪水啲女著拖鞋踩落去間直嘔心,班友重成日話想奶
男女都好,著露趾鞋就減晒分
仲要有肥婆唔知自己啲腳趾好撚噁心都仲要著
如果靚女著露趾高跟鞋都覺得麻麻
反而著唔露趾既高跟鞋就好撚吸引

蝗就返大陸啦

屌你老味 盲反就stop啦
我唔覺得巴打打高跟鞋有咩問題
書面語同蝗語都分唔到

多謝巴打
我自己覺得女仔著呢D最性感好睇,腳背+邊兩側全開,睇到足弓位,淨包前腳趾同後腳跟位,全露少少腳趾罅
前提係腳夠白滑
女仔著呢D會加分,又易襯

識貨
第2張相果D真係好撚正,成日起街見到D女咁著
好想捉黎聞下,同除佢對鞋睇下佢D腳趾靚唔靚
露趾鞋我都覺得好正,感覺好姣好淫,不過唔好有踭果D,好老土,除非係OL
平時冇踭果D襯去街衫好正

我著鞋都唔想踩落去
你想像下著拖鞋個d
我都廢事講公廁Tim

奶地下 奶公廁d尿 仲要唔係奶女神d尿 係奶十幾條油係公廁踩出黎既尿+水積

我著鞋都唔想踩落去
你想像下著拖鞋個d
我都廢事講公廁Tim

奶地下 奶公廁d尿 仲要唔係奶女神d尿 係奶十幾條油係公廁踩出黎既尿+水積

奶屎水
終於比我搵到同伴啦
真係不能同意更多

真人真事
我17歲試過date一個女仔
約佢去睇戲 嘩屌出到黎著露趾鞋
之後我就同佢講話當佢好朋友
睇完戲個日就慢慢少聯絡淡左佢
個陣心諗仲以為自己有問題
唔敢同人講
終於比我搵到同伴啦
真係不能同意更多

真人真事
唔敢同人講

咁我都分享下
我之前拍拖試過女朋友對露趾鞋行行下斷左條帶
本身我已經唔想望到佢啲腳趾
但對露趾鞋真係好撚噁心
終於比我搵到同伴啦
真係不能同意更多

真人真事
唔敢同人講

咁我都分享下
我之前拍拖試過女朋友對露趾鞋行行下斷左條帶
本身我已經唔想望到佢啲腳趾
但對露趾鞋真係好撚噁心

好心d腳趾柒既 腳甲柒既就有d自知之明啦
日日係到自暴其短
明知落雨仲著拖鞋/露趾鞋既更加要拎去打靶
咁既天氣就著boot啦臭閪
我諗好多絲打睇完呢個post可以慳返好多錢
咁多人會睇腳趾架
有冇人話我知呢d人係咪唔正常?

夠成日有post話gel甲嘔心啦,啲女咪一樣整,話整黎比自己睇唔係比仔睇

佢地是鳩但行過d店都會扯你埋去
之後同你講bb你睇下係咪好靚啊
你都仲未答佢呢個問題個陣
佢已經拎左你個銀包比緊錢
之後放係個櫃到放成年

夠成日有post話gel甲嘔心啦,啲女咪一樣整,話整黎比自己睇唔係比仔睇

有仔嗰d唔怕
無仔嗰d會睇post學姣仔
腳趾係全身最醜既地方

呢種又點
負皮 睇唔到腳趾我點奶呀
見到d靚腳趾仲要搽左鮮色腳甲油就好想奶
負皮 睇唔到腳趾我點奶呀
見到d靚腳趾仲要搽左鮮色腳甲油就好想奶

不過著露趾鞋但冇搽腳甲油真係侮辱左對腳同鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞