有無人都係好撚憎露趾鞋

171 回覆
288 Like 32 Dislike
捱不大捱不大
早午晚露趾鞋

真係不了

女仔著呢種魚嘴高踭鞋好正 有啲露少少引誘下你嗰種feel
對腳乾淨冇死皮 有搽甲油女仔一定加分
好撚憎

勁靚 超sexy
肥婆同現哂青筋個d 都好嘔心
有d 女腳趾有毛又唔剃
指甲又唔剪,你修修佢搽d 甲油都好呀

總之無論男女著露趾鞋都好無taste
同埋硬係凝住有腳臭味
同好
夏天勁多女仔著果d涼鞋我都覺麻麻

著返人仔拖正正常常仲好

拇指外翻
好想嘔
有d 女腳趾有毛又唔剃

同埋硬係凝住有腳臭味

重有腳跟
腳指皮黑/又鞋/骨又凸(內番)
最撚憎腳趾 望住都聞到臭腳味
踢拖返學 梳
由細到大都憎人露腳趾
覺得腳趾好核突好私人,要係好親密嘅人先可以睇,一見到女人著露趾鞋就覺得佢地係雞
有d 女腳趾有毛又唔剃

同埋硬係凝住有腳臭味

成日凝住碌咗個銀仔喺著露趾鞋嘅人隔離,痞低執嗰陣會聞到腳臭味
唔知點解我好憎腳趾
莫講話肥婆 靚女個d腳趾我都接受唔到
連我自己d腳趾我都唔係好接受到
女朋友著親涼鞋都會話佢
有無巴打都係咁

貓腳趾除外

我都好憎腳趾 見啲人油晒指甲油我就覺得仲核突
agree
勁撚憎見到腳指
男女都好,著露趾鞋就減晒分
仲要有肥婆唔知自己啲腳趾好撚噁心都仲要著
如果靚女著露趾高跟鞋都覺得麻麻
反而著唔露趾既高跟鞋就好撚吸引

蝗就返大陸啦

做人呢就唔好下下學人批鬥
都要睇下有無道理
講言跟鞋大家明咪得囉
好想奶
最撚憎,就算完美嘅腳趾都只可以係唔扣分

勁靚 超sexy

yes 好正
人字拖都正

Kim有左腫到仆街仲要夾硬塞落隻鞋
睇見都辛苦 隻鞋
可能有少部分例外,不過感覺勁污糟,你知香港啲街有幾窄塊地有幾污糟嫁啦 又塵又廢氣又嘔嘢又野食汁又小強.........
可能有少部分例外,不過感覺勁污糟,你知香港啲街有幾窄塊地有幾污糟嫁啦 又塵又廢氣又嘔嘢又野食汁又小強.........

我屌你老母 東京同倫敦著係咪會乾淨啲 塵 廢氣 野食汁 邊撚個國家無呀屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞