fufu呢鑊又激到紮紮跳(6)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
266 Like 15 Dislike

幾時輪到佢
做女人做到佢哋咁真心慘
好人好姐鍾意賣肉
咁依啲有誠意好多
係咁計架咩

本身個個都話緊晴兒樣衰又賣相又盛
依家好似有流出就個個狗衝留tg
即刻唔批鬥了
市道唔好,個社會又笑貧不笑娼先會導致呢個現象
我感覺批鬥佢地就好似「檢討受害人」咁,老老豆豆男人都話可以打份牛工出賣勞力去做地盤,班女可以做咩向上流動? 真係做份侍應點生活?
lm
呢個又係p圖肥西黎
push
推撚到全部電子雞收皮
Push
屌你老母張硯秋
我朋友係2月頭幫BLACKRUBY買咗千五蚊金仔
我本身都叫咗佢唔好試
哩啲減肥藥一係就冇用
就算有用但副作用都會多到仆街
但佢話佢條仔嫌佢肥
佢個人又好心急驚死條仔會飛咗佢咁
所以佢就買咗嚟試
(題外話:我覺得佢一啲都唔肥 165cm 54kg
然後食到第2日佢其實已經有同我講有啲唔舒服
但佢話只係冇乜胃口食嘢,又冇乜心機咁
咁我就話應該係啲藥令你唔識餓姐
之後食到第4日佢差啲喺舖頭暈低
佢個日食煙都見暈,就以為關佢食煙事
佢就pm ruby問

然後ruby都冇答到佢啲乜
而我朋友又覺得輕咗
所以就照食,佢仲岸鳩到戒埋煙⋯
點知,我朋友星期二食到入咗院

佢叫blackruby,個心都係black咖屌
佢就千五袋袋平安
我朋友就瞓咗喺醫院岸鳩鳩
佢瞓到今日就第五日都仲未出得院

我真係屌佢 前日仲send自拍俾我仲yeah
不過我費事佢咁柒俾人認到
所以幫佢遮一遮d頭髮同隻手
黑心RUBY賣禁藥搞到佢食到嘢都食唔到
一食就嘔,佢根本唔敢亦冇意欲食嘢
個人又口乾又會暈又冇力返工又做唔到嘢
(啲野最尾我幫佢做哂)
以上哩啲副作用我都可以算
但佢仲食到心口痛同心跳勁快
曾經喺冇做任何嘢,靜止狀態下跳到一百七十幾下
心律不正又透唔到氣標哂冷汗
血壓仲曾經一度低到下壓得四十幾

我知我朋友係衰岸鳩 減肥藥都好信
搞到自己而家要住院
佢本身仲話可能佢體質比較差先咁
我真係屌到佢仆街 根本就係隻藥出咗事
黑心RUBY先係最大問題
唔好blame the victim
對準黑心RUBY嚟屌

黑心露比假藥食到人入醫院 仲夠膽繼續宣傳唔推到你收皮唔係人
我知佢P圖
幾時輪到清算佢
睇返以前啲相嘅質素仲好
以前佢好似真係一個鍾意cosplay嘅女仔, 再加埋有真係鍾意影女嘅攝影師走去影
兩邊都有心機, 結果影出嚟嘅質素就幾好
依家感覺上係為收patreon錢而影, model同個攝影師都好hea, 就搞到得返堆垃圾相睇

繼續推到隻路比坐監
連登仔:咁靚女又搵到咁多錢好嬲好嬲

驚到ig都關埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞