fufu呢鑊又激到紮紮跳(6)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
266 Like 15 Dislike
揾左D 平台鏈結係乜先,
之後YOUTUBE 要追擊邊個,
貼晒所有要追擊既人既IG,

全面攻擊
咪類似之前Rose Ma投資女僕cafe咁囉

難怪一到新年個個E-beggars都出黎行乞

原來佢係電子行乞KOL 電子乞幫幫主
係咪屎家軍想攬炒,deer del唒d相就即刻整d流出相出黎,佢自己就set唒無得俾人再買
同時成立一個名號俾依班毒撚

就叫做"奴隸眾"
記得有post Dior, LV個d圖,要show off下
真係睇唔起依班毒撚
咩uplive, 17, twitch個d有donate架麻,班毒撚為博deer一笑梗係俾半個月人工先喇
鷲哥有冇tg
佢真係連身材都唔駛keep
冇波冇蘿冇腳
100usd plan連腰都睇唔到

睇完佢我都開始同情腐腐
Server係美國,唔駛報稅啦,正常搵幾十萬要俾差唔多一個月糧稅,正一蛀米垃圾
唔用呢啲 唔睇閃卡 我有咁多女唔需要呢啲
全面進攻
電子雞入面佢最有錢啦
唔知點解佢比其他人特別多傻鳩課金支持
佢而家已經唔再需要賣相賺錢
之前開一開twitch都幾粒鐘爆HKD 20k donate
其他女邊可能會有 開17 live 就有班濕鳩仔日日課 課撚佢17 live 第一名拎埋獎 傻鳩真係好恐怖
諗住幫左可以屌
巴打d流出link正呀,改善電子雞風氣,人人有責
咁呢度講算 想你1001開post 因為我冇乜時間mon 琴日都係因為放假先咁得閒
諗住叫你幫手1001開POST
因為今個POST開到成舊屎咁
未睇過流出 呢個夠爆
最乞人憎係將身體自主同賣意淫相混為一談,搞到入世未深既妹妹有樣學樣,有d電子雞仲痴左線 eg. 晴兒、thisisshl、中大email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞