元朗有冇好嘅獸醫 急! 急!急!

79 回覆
8 Like 1 Dislike
柏圖醫生 間診所係佢開
個樣有啲似5-60歲嘅印度阿叔

我覺得獸醫呢啲如果有能力睇多一兩間會比較好 絕對唔係話輕新活嘅醫生唔好 之前都帶啲貓做身體檢查入邊有個靚女獸醫都好Nice架 但如果講到臨床經驗 我會prefer 柏圖咁囉 始終人哋做咗20幾年獸醫 對佢會有信心啲
我好似book左南非醫生認同輕新活唔係唔好,但始終開左一年,可能無其他診所咁有經驗,我會照帶佢去柏圖睇一睇,多謝你意見先
唔係新開,只係搬舖去世宙
兩位醫生都好好
女醫生比較更加細心
3 隻貓絕育,有病痛都係喺輕新活睇
卡素拿睇男醫生定女醫生
開頭以為係助護黎
岩岩我隻貓都去唔到廁所
要做手術放尿 驗好多野 吊鹽水留院
洗左10000 問過愛協都差唔多
醫生姓咩
輕新活誠意推薦!!
醫生同姑娘都好有耐性咁同你解釋,好nice.
前三四次去都係搵姓戴既女醫生
解釋得清楚,自己都算多問題,都會有耐性答哂

仲有免費醫療卷(唔知宜家仲有無)
利申:當時佢地新開,我有幫自己3隻主子申請,慳返唔少

整體黎講,值得試試
仁愛獸醫診所幾好
多謝關心
貓貓喺輕新活睇完差唔多一個禮拜已經好咗好多
叫做順利去到廁所
星期六帶佢驗埋尿片如果冇乜嘢
再keep住食埋C/D就應該冇事了
冇事太好了人喵安康
你睇邊個醫生
我睇嗰個外籍醫生啊好似叫David
馬田個間新界動物醫療中心好好 勁有心
打去卡素拿啦
咁危急佢會諗辦法畀你睇先
元朗動物診所 ,新界動物醫療中心

元朗動物診所就平同要指定醫生 因為聽啲狗友講男醫生做嘢好求其

而新界動物醫療中心我覺得啲醫生同護士好有禮貌同愛心👏🏻👏🏻
我都係睇開David 好有愛心 睇症睇得仔細
輕新活啲姑娘都好好人

之前有睇卡素拿 係女獸醫 都睇得幾細心 斷症凖
不過我嗰日唔知係因為多人定姑娘唔記得咗我
喺出面等咗多過一個鐘先有得睇
所以印象唔係太好

而家keep住睇輕新活👍🏻
專一係黑店
第一次唔識比佢劏左
講明睇貓癬 一黎佢就夾耳仔睇顯微鏡收錢 冇問你要唔要(男醫生
冇比較冇傷害 粒藥都收得貴過人
第二次打算只打針 因為地點近方便 (女醫生
佢就問下你貓貓平時有冇打乞嚏 如果你話有就同你講係貓瘟(大你 亂斷症)
然後直接開左支眼藥水黎滴
最後冇打到針 貓瘟藥我都叫停左唔要 只收診金同眼藥水 6舊
如果比佢出到藥冇千5都走唔甩

當然最後貓貓緊係乜事都冇 又唔係無塵空間又乜都聞一餐點會冇乞嚏
一貼收據係人都知係劏客 所以打手唔洗拗 問我幾次我都會話係黑店

利伸冇去過柏圖 因為約唔到唔收新症 但係聽講有收費表貼出黎 咁已經一定唔會劏到你 自己比較下就明
早兩日想試下睇柏圖 佢話5月先有位戇鳩
你可以試吓問吓有冇人有睇過
跟住借佢個Account睇
我之前有打過去問睇新症嗰個醫生
好似唔知淨係可以星期二定星期四先有得睇
想問元朗動物診所係要指定邊個醫生?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞