元朗有冇好嘅獸醫 急! 急!急!

79 回覆
8 Like 1 Dislike
小妹屋企隻貓仔去唔到廁所
睇咗兩次新界動物醫療
好左少少之後又去唔到
而家屙埋血
元朗有冇收費正常啲又好嘅醫生
唔該晒
試下去博愛動物醫院,幾個醫生都幾好
錦繡花園隔離有間獸醫唔錯
見負評好多
睇咗一輪諗住聽日睇下book唔 book 到柏圖或者卡素拿
但係好似話柏圖好難book
卡素拿就好似話偏貴
Btw 唔該晒 不勝感激
見負評好多
睇咗一輪諗住聽日睇下book唔 book 到柏圖或者卡素拿
但係好似話柏圖好難book
卡素拿就好似話偏貴
Btw 唔該晒 不勝感激
如果聽日就康誠陳醫生/優活闕醫生
東方?
睇過都ok
至少唔係hea9你先
雞地既 專一獸醫
我隻貓都係睇呢間,啲醫生姑娘都候生,幾好既可以去睇睇
SAA
我個女都係睇開輕新活 👍 醫生好好
卡素拿 or 柏圖 只會去依2間, 早排隻貓公都試過
搞左成個月
真係幾好唔會亂收費 貓貓有事睇另一間不停叫做手講到唔做會死
專一醫生會同你講做左會點 咩價錢 唔做有咩其他方法
結果貓貓係專一冇做手術 一直打皮下水直至百年歸老
我諗都有兩個月我搞咗
睇過兩次醫生兩次都係食完藥好咗少少
跟住又嚟過又去唔到
見佢好似新開
如果book唔到嗰兩間就會帶去睇呢間
都係果句不勝感激
唔該晒咁多位
真係勁擔心為咗呢件事已經同我媽咪嘈左幾次
希望佢可以快啲好返
我狗狗早一個星期都係exactly嘔血,係腸胃炎,話食物/環境轉變得太快就會導致咁,我帶咗佢去愛護動物協會,佢哋有夜診,價錢都唔貴,我知愛護動物協會風評唔太好,但我見元朗區啲夜診啲評價仲參差。

至於元朗我諗都係柏圖卡素拿
聽狗友講卡素拿急症可以打到尖
柏圖就你死你事(我照狗友原話引述only)
另外我自己有一次狗狗急事(食咗舊骨)帶咗佢去柏圖
個護士話冇位叫我哋去對面間診所
叫做元生動物醫院
檢查收費開藥都好正常
不過上網係完全冇人Review的

最後係我嗰搵診所是 come across 一個獸醫資料庫 app
裡面記錄咗各區獸醫同投訴成立記錄
不過上次上嚟兒登分享比人當我賣廣告
我今次四重 hide 加唔貼 link 算了

利申:not affiliate,希望以上資料幫到你

打錯字,疴血便加嘔,冇嘔血
柏圖專一有睇開。推!
唔介意屯門,樊展霆醫生!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞