鍾培生出一百萬打柒林作

725 回覆
1700 Like 35 Dislike
一邊話自己好撚有錢
一邊要人捐錢俾佢
佢憑乜叫香港人俾100萬佢
以為自己邊個
一人夾100蚊比中生打林鄭算啦
一早改左贏輸都有1球 係條柒頭淆底唔敢打
林作條team出黎做野啦
鐘生雖然二世袓 但唔知點解 好型棍
終於有人打林作 支持!
唔敢應戰推三推四嘅儒夫比你講到智比八奇咁
如果可以做咁既二世祖 日日比人笑 99.9%既人都會肯
大把人冇錢冇才華唔受歡迎 都仲要日日比啲有錢人笑
呢方面derek好過糞作嘅
林作 7好多
阿Q嚟架? 精神勝利法呀依家? 明明自己柒撚到喊,覺得自己係撚緊狗就係贏左?
完全唔驚比人話懦夫唔代表就唔係囉ok?

on9講廢話
咁toyz一開始唔好簽十年合約啦 一開始佢自己驚電競無咩前景
鍾共出成每個月5皮港幣老底 未計直播+廣告收入
點知過左兩年發現支那仲好搵
就想違約返支那 屈鳩鍾共逼佢打假賽
好彩garena同riot公道 查完之後話無假賽發生
最後打官司輸鳩埋賠左幾球野俾鍾共

林作呢單又係自己衰多口走去鍾共到留言
條撚樣幫件裙腳仔兜到勁撚肉酸
擺到明唔係打手就係弱智
陣間林作出無敵風火輪收晒你地皮呀

利申:支持林作
你有接近無限嘅錢你都可以好型
林作開始反擊
林柒時間線:

林:抄鳩我100萬條橋?(除左個數唔知抄mud)

鐘:你咁等錢洗,同我打場,你贏比100萬你輸都比30萬

林:比得30萬,仲差70,眾籌70萬,籌到就打,與此同時生載自己打拳相,話未驚過

鐘:咪撚煩啦,贏輸都比100萬你,no bullshit lets go

林:唔得喎,我彈出彈入吹咩,我而家唔眾籌喇,我比200萬你比我打一鑊啦

鐘:好,我第一回合唔還手,no bullshit lets go

林:都係唔好喇,如果當初我挑你辯論你都唔制啦

柒到
林真係好撚7
擺到明有心咁做啦 宜家全城講佢 條友根本唔介意人話佢柒同笠水
老老實實邊撚個林作
雖然話there is no bad publicity, 不過佢咁無誠信,我唔會同佢買保險先囉
咁柒都型棍....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞