鍾培生出一百萬打柒林作

725 回覆
1700 Like 35 Dislike
如果我係鐘培生就俾佢打喇,要林作嘔200萬出黎,然後果200萬攞出來做慈善或者分俾佢果d培心會員,即刻贏曬掌聲
洗撚為二百萬比佢打
我有一百萬無啦啦叫誠哥比我打得唔得
跟住誠哥去做慈善贏掌聲?

成件事林作真係柒到無論
兩球?
林作有兩球洗撚籌旗
如果我無估錯
你係作仔d馬仔
佢地真係好肉酸 以為網上擦鞋有錢收咁
連登仔表示十萬都打
林作打有十個連登仔價 抵到笑
誠哥話肯俾你打,你敢唔敢打到佢出血?你又夠唔夠膽真係打佢?

我就唔信林作真係會認真打囉,你估吓如果佢打到鐘培生入咗廠佢仲有冇得出黎行?

大家都係做show 姐
一開始以為兩個夾埋炒作
點知爹域似嬲豬真係黎料
作仔:喊住咁同老母講有人想打我
林母:唔洗驚,媽咪比返兩球你打返佢
咁作仔一百萬目標係咪已經達到仲有bonus多一百萬頂多個月
marketing奇才
我以前個ig都有唔小心加左個肥婆
跟住突然留言惡意串,真係無L黎家教,人地以為你無老母教

咁下次收下把臭口
唔好去人地地盤亂痾屎,基本禮貌
係返自己ig 自己地盤痾啦
我當呢篇係道歉死狗文
屌你老母
肯打一場輸贏都顯得自己有骨氣仲可以賣廣告
買保險都唔會揀個大話連遍嘅柒頭啦
聰明
諗起ksi vs logan paul
兩個夾埋做show
OU死肥仔
練完都成個奶油仔咁
你知佢哋兩個幾多磅?你睇過?
打拳邊有得保險

要簽生死狀 打死就算
Derek Cheung
15 小時 ·
你條契弟唔洗呃香港人錢, 你要1球就肯打, 無問題你蠃輸都比$1,000,000 港幣你, 咪q 再左R右R
唔洗推三推四又乜又7, 我call 緊場地, production house 同埋draft 緊合約, 你唔好縮沙
no bullshit lets go

林作咩單咁撚威 比人打一身有一百萬, 你簽2單咪幾十萬
又唔係用個樣搵食 咁都左縮右縮 係唔係男人呀你

鍾生 我代佢出戰, 50萬比你打一身 請問邊到交D FORM?
今舖林作淆底到
收左幾錢? 培生用左壹千換你壹夜?
返去幫佢含喇廢狗
支持就用行動唔好得把口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞