[遲來的號外]勒索軟體病毒全球肆虐99國

217 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇教學可以block router port
已經個幾鐘,都係得15%
防毒都冇裝暫時未有事
電腦白痴一問
個更新停左係0% 未開始已經卡左
然後我唔識點將dl左落手機嘅patch過落電腦 手機係iphone 用左好耐其實都唔知點樣開手機嘅file
然後試下熄左個smb啦 又卡撚左係正在搜尋必要檔案個度
部腦係咪冇得搞 唯有等中毒
唔好噏得就噏啦 就咁開電腦都會中毒你玩鳩我?
已經個幾鐘,都係得15%

可以重裝WINDOW

但我而家做緊功課
會唔會係微軟出招焗人上WIN10!
利申用緊XP乜事都無

就咁行街著得密實都可以被強姦

十幾年前都有隻毒rpc 開機都會中毒啦

就咁行街著得密實都可以被強姦

十幾年前都有隻毒rpc 開機都會中毒啦

世紀大騙案黎ga 唔洗理佢wor

連左上網,可以畀外界track到你,
而又無update更新就有機會中
個病毒主動搵機,搵到有漏洞既就
會唔會係微軟出招焗人上WIN10!
利申用緊XP乜事都無

係,你唔使理,永用xp就ok
就咁睇個中招個d人個畫面
係有windows popup
即係起碼都有.exe之類啦
無事無幹唔dl野會中?
Mr.Robot

支持你裸跑

台仔比喻:而家有個殺人狂洗樓逐家逐戶踢門,踢唔開就下間(修補左個漏洞),踢得開就

台仔比喻:而家有個殺人狂洗樓逐家逐戶踢門,踢唔開就下間(修補左個漏洞),踢得開就

用 linux 啦

有人用電騙手段呃佢unlock

有人用電騙手段呃佢unlock

呢個好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞