Bitcoin / cryptocurrency 集中討論區 (53)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
陣間berry抽完之後你地追唔追二手?
兔仔
冇事
有無睇岩邊個池. 我諗左好耐都係簡AVAX/PNG
而家AVAX 同其他價唔太關事, 同埋匯ERC20 TOKEN 入去筆fee 完全唔想燒...
on-chain data睇唔到係咪賣咗,可以分散轉去唔同address
但係兔仔傻撚左喎
egg出世未夠7日
幾十萬
Overall AEB bridge + Cchain (Pangolin) 使用感想

如果你做既所有set 係等於developer expected,個UX 都還ok。但如果你任何一個step 做錯,要還原返就好麻煩

不幸地小弟都踩左唔少雷

1. 如果你係Bridge 到無approve 曬兩個step,會出現呢個page

咁就要去etherscan 果到去revoke 返個approval

2. 如果你係Metamask 用Avalanche mainnet 無set gas price 做470,你係無辦法cancel 個transaction。要去setting -> advance -> reset

但排除以上因素,係Pangolin swap 係「非常之快」

Overall 黎講,雖然UX 有改善空間,但作為Ethereum Competitor,我都幾satisfy Avalanche 已經有一個fully functional 既EVM,而且finality 真係同佢claim 既一樣快
上coin market 都唔夠7日
終於唔係我
等緊落20
鐵達尼號
咁auto有冇被低估? 7 日升幅仲少過acs同bunny
高估啦
應該跌番$100樓下
1 auto = 1 雲吞麵
三罷巴有野想問
如果我想匯usdt 入去可以點做
再嘈用兩塊pizza換你廿粒BTC
咁我就要ifc 了

$7399 入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞