有無巴絲有訂閱datacamp個一年會籍?

40 回覆
0 Like 5 Dislike
最近想學programming 見到有人推薦datacamp 但見佢要成$250美金一年 又無得淨係每個月比或者買斷 真係好貴 想問下有無巴絲用過 或者覺得抵唔抵用?
個d project 對寫落cv有無幫助?
我你諗住搵工學寫code
個d project 對寫落cv有無幫助?
我你諗住搵工學寫code
點解唔試下udemy
有試 但d comment 好極端 有d comment 成日話個導師 解釋唔清楚又cover 太基本
我有學過少少programming
但我個底打得唔太好
所以諗緊有無得補救下
咁你係未CS 出身先 唔係既話寫同唔寫冇分別
唔會在cv level 幫到你

純粹等於有互動一點的documentation

學到野之後 真實的project 同problem 先幫到你

由於覺得佢幫左我 一見佢有折我都會renew

想學是但邊樣野 隨手有資源是很重要的
我IT management 唔係cs 一直都係學R 無學過python 諗緊跳跳過去
師兄係產面學咩語言架?
我唔知好唔好學python 我本係學校係學寫r
主要係python

學完一堆crash course train ml dl model

回頭砍掉重新由基本pandas/ numpy 學起

相當有效率
我好糾結應該學python 定重新學過r
我本身學r 但個底打得唔靚
Side project 可以由咩做起
我都唔知自己可以搵咩工 岩岩畢業 有學過r sql VBA 做唔精⋯
多謝Ching 我心目中應該係想搵份data analyst 既工 我見佢有個career track 我打算係個到按佢安排既 course學R.
想請問Modelling 係指邊d? Simulation 個d?
多謝 想問下如果學Python Pandas numpy同 Flask呢d係咪都學曬會好d 雖然話我想搵翻data analyst 但都唔知有無咁多機會
如果之後想學python python numpy 同flask 學定有無用式者我係咪應該都要睇埋sql好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞