[viu]韓劇 哲仁王后 (6) - 集氣情人節HE

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
應該唔係主上首歌
睇番wiki 應該係第九首 venus
不過宜家暫時最鐘意真係onestar 首like a star
即係今集主上同MaMa 錫錫果到

之前報主上果首好似要今晚定下星期出(我無記錯)

反宜下面依首唔係好留意到,都有講竹林會播
朴景丽参与《哲仁王后》OST
女子组合Nine Muses出身的朴景丽加入了《哲仁王后》OST队伍。
9日,根据所属公司YNK娱乐的消息,朴景丽在7日tvN金土剧《哲仁王后》第18集中演唱了插曲《But I Miss You》。
琴晚未睇 ig yt係咁劇透比我
堂哥竟然死咗 其實佢好慘 真昭容應該唔知佢心意 養父冇愛過佢
Venus尋日已經公開咗 所以19片尾係主上唱
朴景麗嗰首我無記錯既話 18集mama做咩都諗起主上嗰時有首女聲ost 應該係嗰首

申 經理人公司ig update
呢度我諗起之前骷髏骨飯 大王大妃話千尚宮唔識睇眼色 就算食咗毒都死唔去
如果碗野真係有毒 咁千尚宮真係好命硬
19片尾係主上唱架
尚膳
https://youtu.be/QbEQhO1bz8s
新OST有冇喺劇播過 冇咩印象有咁輕快嘅歌出現過
快d出 but I miss you全首
聽左一部分已經覺得好正
唔睇cm都唔知
我都冇印象
大家係邊到睇到番外
仲叫主上走
今晚番外片段預告

https://youtu.be/gXX1nxKvsm4

有冇韓文達人可以翻譯下
我都係 佢好cute 但感覺佢比開頭憔悴左 再加上之前金左根幫佢整好佢bug 野食 令我覺得左根好似落左慢性毒俾佢咁
谷太耐有傷龍體
主上保重
幫佢bug 野食 打錯
啲人都咁講,不過睇觀眾點理解啦
正劇show個啲係正式場合 所以乖啲都啱嘅
點忍到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞