香港外流球員討論區 (40)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我:講句「光復香港,時代革命」就一筆勾銷
無可能啦. 咁同扲佢命無分別.
佢咁講唔只無得返支那搵食. 係香港隨時比黑警拉埋.
Ok
2024 香港隊FF 11人 亞洲杯決賽周不是夢

FW 蘇沙 - Kitchee
WF 費蘭度 - Eastern
WF 歐陽耀冲 - F.C. Osaka
AM 戴偉浚 - F.C. Guangzhou
MF 杜國榆 - KF Skënderbeu Korçë
MF 陳俊樂 - Guangzhou City F.C.
LB 李毅凱 - Muizhou Hakka F.C.
RB 梁祐維 - C.D. Cova da Piedade
CB 梁諾恆 - Zhejiang Energy Greentown F.C.
CB 謝嘉強 - Kitchee
GK 吳以琛 - Sporting Clube de Portugal
2024 香港隊FF 11人 亞洲杯決賽周不是夢

FW 蘇沙 - Kitchee
WF 費蘭度 - Eastern
WF 歐陽耀冲 - F.C. Osaka
AM 戴偉浚 - F.C. Guangzhou
LB 李毅凱 - Nantong Zhiyun F.C.
CB 梁諾恆 - Zhejiang Energy Greentown F.C.
GK 吳以琛 - Sporting Clube de Portugal
勞烈斯呢?
後備啦 佢點會好得過細佬同嘉蛋
佢係畜力係咪已經賺夠
見佢唔似會返嚟踢咁
On9

到呢刻都仲幫猶戴兜

最好就躝返英國,同手足一齊舉旗嗌光時,咁我就信佢真心悔改喇

唔撚洗佢踢港隊,受唔起佢啲脾性,咁撚賣港、自大嘅人踢港隊,大把説話俾你哋聽
2024仲費蘭度
亞洲盃唔係2023年咩
係2023 如果唔改期ge話

同埋轉返去夏天踢
南丫島
FW 安永佳 - Kitchee
WF 陳晉一 - F.C. Tokyo
WF 孫銘謙 - F.C. Seoul
AM 鄭展龍 - Yokohama F.C.

LB 李毅凱 - Nantong Zhiyun F.C.

咁樣啦
如果有人選猶戴入港隊,我以後唔再睇任何香港隊賽事對其他有心但無入選港隊嘅球員太唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞