龍珠景品討論

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
做得幾好,上色唔錯

一出90蚊即入,依隻平靚正

下年7月Super MSP 比達 2D色好正,又係4色甘出
做得幾好,上色唔錯

我$95入

個人覺得呢隻靚過SMSP

依隻真心靚
靚過岩岩出果隻2d色比達先

我意思係早排出個隻,個樣唔係太似
樓主
樓主

嘩屌,你個名我曾經用過
原色我果隻

巴打知唔知邊度可以搵人上過d色呀?

現時點好似有
原色我果隻

搵人上2D色,如果500蚊內都平過入炒

淘寶有人整2D 色。。但手工一般。。
原色我果隻

依隻改左色既戰損型 係y拍見到1千蚊隻

我去現時點問過人地上色 買隻灰色模比佢地上要2000蚊到 如果跟返張圖既戰損上
但買隻色彩版去改到戰損就幾舊水
我都諗緊買唔買依隻戰損 真心型

我依隻就係yahoo 一千蚊果隻。。我買左。。
彩色版已經要五百。。上色睇你要上咩色
我睇淘寶果到一千蚊左右連公仔。。都係一般

你係邊到問改戰損?幾多百??

我想個巴打隻2d色悟空買左幾錢?
3隻2d色 我覺得悟空最正

我兩個月前先知有msp ..食炒價650..
悟空啲確係最靚。。
但出得三隻就唔出。。
我諗住買啲佢改色。。
諗緊寫實色定普通上色
原色我果隻

依隻改左色既戰損型 係y拍見到1千蚊隻

我去現時點問過人地上色 買隻灰色模比佢地上要2000蚊到 如果跟返張圖既戰損上
但買隻色彩版去改到戰損就幾舊水
我都諗緊買唔買依隻戰損 真心型

我都入左隻普通版
請問你地果隻企唔企到架?
果頭好重,我整極都係跌

我全部公仔都有bluestacks 係腳底
今日入手

痴線好型

係。。但又係好貴。。反而悟空就細隻靚啲
今日入手

痴線好型

依家仲未絕版好快手入
有冇巴打知 msp 2D 色淨係出三隻以後唔出定隔返幾個月/一年先再出2D 色??
樓主

嘩屌,你個名我曾經用過

我以前個邊都係依個名wor
套30周年wcf之前懶得出去訂
依家個價..
做得幾好,上色唔錯

我$95入

果時冇買到 而家125又貴
屌!又有正野出!好靚
不過好大好貴

新人留名
屌!又有正野出!好靚
不過好大好貴

少出邪惡布甘大隻

係。。但又係好貴。。反而悟空就細隻靚啲

孤仔開訂319有心買,快訂
今日入手

如何不食炒價

喺邊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞