龍珠景品討論

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
平時係開 fb 最xxx 訂開係咪好傻仔

起碼貴一成,去孤仔訂把啦
最近見到皆旺賣果對超神技傳界王拳超藍賣緊199
堅定流?

起碼貴一成,去孤仔訂把啦

孤仔即系邊間

有無人知依個超造集邊到有得散賣?
想問下map 2d果隻悟空呢,如果冇紅色果個貼紙係咪即係假野
想問下map 2d果隻悟空呢,如果冇紅色果個貼紙係咪即係假野

Msp 2d

Msp 2d

我買悟空 比達同悟飯都有紅貼

Msp 2d

因為我就係覺得奇怪,見網上有d個盒有,有d又冇,會唔會係行貨既分別呢

Msp 2d

因為我就係覺得奇怪,見網上有d個盒有,有d又冇,會唔會係行貨既分別呢

無果d可能係假野

有無巴打知邊到有呢隻悟空現貨 打約幾錢到

有無巴打知邊到有呢隻悟空現貨 打約幾錢到

尋日去左荃灣買358

頭先入手。開盒發覺冇左條頭髮 依加點做好

比蟲蛀左 試下拎返舖頭同佢換啦

我摵爛哂個盒同埋冇收據呀

通常無盒無單都好難有得換,無計。。唯有買多隻

有冇咩辦法可以填左個lung佢

上星期訂咗呢隻
期待到貨
係台北地下街見到隻2d色比達 999台幣,抵唔抵?
https://m.gamer.com.tw/home/creationDetail.php?sn=3388702
[]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/175025_4a045f8df42aa38a9d801248a7633cea.jpg[/img]

上次去完 得999悟飯

想問香港重有邊度有得買2d色悟飯

皆旺地下和現時點見過

上星期訂咗呢隻
期待到貨

呢隻靚喎 幾銀

有冇咩辦法可以填左個lung佢

搵朋友借個個件 自己用膠 鋼膠 乜乜土之類摔返件件出來再上色 但顏色一定有出入
冇咁好手勢

上星期訂咗呢隻
期待到貨

呢隻靚喎 幾銀

$348
仲有隻悟飯都幾靚

上星期訂咗呢隻
期待到貨

呢隻靚喎 幾銀

$348
仲有隻悟飯都幾靚

邊到訂?之前係兆萬見過有間又係有得訂
但滿曬額

上星期訂咗呢隻
期待到貨

呢隻靚喎 幾銀

$348
仲有隻悟飯都幾靚

邊到訂?之前係兆萬見過有間又係有得訂
但滿曬額

就係兆萬
上網問過 遲下悟飯會再開訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞